Evenimentul Zilei > Actualitate > SCHIMBARE RADICALĂ a unei VEDETE din ROMÂNIA. Prin ce TRECE o fostă MISS ROMÂNIA
SCHIMBARE RADICALĂ a unei VEDETE din ROMÂNIA. Prin ce TRECE o fostă MISS ROMÂNIA

SCHIMBARE RADICALĂ a unei VEDETE din ROMÂNIA. Prin ce TRECE o fostă MISS ROMÂNIA

În urmă cu patru ani, după ce reuşise să slăbească spectaculos, fără a ţine o cură de slăbire, Rita Mureșan cântărea doar 65 de kilograme. Acum Rita Mureşan a ajuns din nou de nerecunoscut, după ce, în ultimii ani, s-a îngrăşat aproximativ 30 de kilograme.

Vedeta a fost invitată la Antena 1, unde a vorbit despre problemele pe care le are cu oscilaţiile de greutate, afirmând că a slăbit şi s-a îngrăşat din cauza a două şocuri emoţionale.

 

„Acum am 46 de ani. Eram slabă acum patru ani, iar de atunci şi până acum s-au schimbat multe. Am trecut prin două şocuri emoţionale. De la unul am slăbit, de la altul m-am îngrăşat. Am ţinut multe diete care nu au dat rezultate. Dar, la vârsta mea, nu mă mai interesează cum arăt. Nu mai sunt în stare să ţin dietă şi să-mi măsor mâncarea. Mai ales că eu sunt vegetariană“, a spus Rita Mureşan.

 

Rita, fostă Miss România, a spus că este perfect sănătoasă şi că singurul lucru care ar putea să o ajute în prezent să slăbească este sportul: „Sunt recunoscătoare că sunt sănătoasă. Cred că am şapte ani de când nu am mai luat pastile. Îmi fac analizele regulat şi sunt ok. Tatăl meu a fost handbalist, a jucat în naţională, dar nu am moştenit asta de la el. Când eram în liceu, m-a chinuit tata să fac sport. Mă termina cu asta. Eu nu sunt deloc sportivă. Nu mă laud cu asta, dar aşa sunt eu. Singurul lucru pe care l-aş mai putea face pentru a slăbi este sportul. Sau să nu mai beau alcool la cină“.