Nu este nicin secret că vedeta a scăpat de multă vreme de inhibiții, dar și de haine, lăsându-se fotografiată în toată splendoarea. O fotografie cu Rihanna, în care apare goală pe pat, a făcut furori pe rețelele de socializare. Artista realizează nenumărate pictoriale fierbinţi. Ea este renumită pentru apariţiile sale excentrice şi, mai ales, pentru ţinute sale îndrăzneţe pe care le poartă chiar şi atunci când iese la plimbare.

Rihanna s-a alăturat celor care au criticat Snapchat, postând, la rândul ei, un mesaj pe Instagram: „Încerc să îmi dau seama care a fost intenţia cu mizeria asta.

Aş vrea să o pot pune pe seama ignoranţei, dar ştiu că nu sunteţi atât de proşti. Aţi cheltuit bani ca să faceţi o animaţie prin care, în mod intenţionat, ruşinaţi victimele violenţei domestice şi o transformaţi într-o glumă! Nu este vorba despre sentimentele mele, pentru că nu prea mai am multe… dar în numele tuturor femeilor, copiilor care au fost victimele violenţei domestice în trecut şi în special în numele celor care se află în continuare în această situaţie… ne-ai dezamăgit! Ruşine! Nu te obosi să-ţi ceri scuze!“, a declarat artista.