Timpul pare că nu a trecut peste Ricky Martin, unul dintre cei mai iubiți artiști din toate timpurile. La 49 de ani, interpretul piesei Livin la Vida Loca arată de-a dreptul impecabil. Într-un pictorial realizat de fotograful Isaac Anthony pentru publicația Schön!, Ricky Martin a apărut în ipostaze care i-au lăsat pe fani cu gura căscată. Îmbrăcat în ținute extravagante, latino-lover-ul arată mai bine ca niciodată, fotografiile stârnind valuri de aprecieri din partea fanilor.

În 2018, frumosul interpret de muzică latino s-a căsătorit „pe bune” cu iubitul său, Jwan Yosef. Ricky a declarat ca a devenit recent soț, dar și că nu a avut parte de o recepție fastuoasă. „Am făcut schimb de jurăminte am semnat toate documentele care trebuiau semnate, prenupțâiale și totul”, a declarat artistul.

Cei doi formează un cuplu din anul 2016 și atunci s-au și logodit. Ricky Martin a povestit felul stângaci în care l-a cerut în căsătorie pe alesul său: „Da, l-am cerut în căsătorie. Eram cu adevărat emoţionat. M-am aşezat în genunchi, am scos o cutie mică din catifea şi în loc să îl întreb dacă vrea să se căsătorească cu mine, i-am spus: ”ţi-am adus ceva!”. A fost rău. Iar el a spus da”.

Ricky Martin, tată pentru a patra oară

În urmă cu un an, când pandemia abia izbucnea, Cântăreţul portorican Ricky Martin a devenit tată pentru a patra oară. La momentul respectiv, acesta a publicat pe o rețea socială o fotografie prin care a anunţat naşterea celui de-al patrulea copil al lui, Renn Martin-Yosef, în care starul pop apărea alături de soţul său, pictorul Jwan Yosef, relatează EFE.

„S-a născut fiul nostru Renn Martin-Yosef”, a scris cântăreţul portorican pe contul său de Instagram într-un mesaj publicat sub acea imagine, în care este văzut zâmbind alături de partenerul său de viaţă şi ţinând în braţe bebeluşul.