Evenimentul Zilei > Monden > Richard Hammond, drumul de la „Top Gear”, la „Știința Prostiei”
Richard Hammond, drumul de la „Top Gear”, la „Știința Prostiei”

Richard Hammond, drumul de la „Top Gear”, la „Știința Prostiei”

Vedeta National Geographic Channel, Hammond a vorbit pentru EVZ Monden atât despre emisiunea pe care o prezintă, cât și despre fetele care îl așteaptă acasă

Richard Hammond a revenit pe micile ecrane. De data aceasta nu la BBC, așa cum ne obișnuisem, ci la National Geographic Channel, întro emisiune aparte – „Știința Prostiei”.

Seria documentară îmbină știința pură cu unele dintre cele mai trăsnite, spectaculoase și dureroase clipuri de amatori. Misiunea lui Hammond este să prezinte tot felul de accidente nefericite ai căror protagoniști sunt indivizi pe cât de curajoși, pe atât de imprudenți. „Am fost dintotdeauna fascinat de acest subiect, iubesc cum știința poate explica de la crearea universului, până la lucruri banale, precum săritul corzii”, își începe pledoaria Ri chard Hammond, într-un interviu în exclusivitate pentru EVZ Monden. Apoi prezentatorul explică experiența personală ce contribuie la „Știința Prostiei”. In copilărie,ca si acum, am fost un neastâmpărat și pot spune, fără mărturii video, că am încercat și eu câteva cascadorii asemănătoare cu cele Spre exemplu, vară de vară când mă plimbam cu bicicleta, încercam mereu să fac fel de fel de sărituri periculoase. Nu înțeles pe moment de ce toate s-au sfârșit cu mine pe astfalt”, a spus prezentatorul, care deja a debutat cu sezonul al doilea pe micile ecrane.

Tătic cu normă întreagă!

Pe lângă job-ul solicitant care îl trimite în toate colțurile lumii, Richard Hammond este acasă tătic cu normă întreagă. În locuința sa imensă din Herefordshire îl așteaptă două fete care, spune acesta, sunt picături rupte din el.

„Mezina mea, Willow, este o fană înfocată a științei. Are o minte practică. Pasiunea ei principală este echitația, dar la școală are ca materie favorită știința. Îi place foarte mult docu mentarul și pot spune că dezbat des cu ea filmulețele pe care le voi prezenta în emisiune. Mă bucură să văd că fetele îmi aprobă munca și îmi împărtășesc pasiunea. Îmi petrec majoritatea timpului călătorind, deci timpul alături de familia mea este foarte prețios. Dar ele înțeleg că numai așa le pot oferi ceea ce au, așa că timpul departe de casă e mai ușor de suportat”, a mărturisit vedeta National Geographic Channel.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: