Evenimentul Zilei > Sport > Revoluției în Giulești. Vulcanicii fani ai Rapidului au sărit la jucători. „Au băut la Lido până la șase dimineața”
Revoluției în Giulești. Vulcanicii fani ai Rapidului au sărit la jucători. „Au băut la Lido până la șase dimineața”

Revoluției în Giulești. Vulcanicii fani ai Rapidului au sărit la jucători. „Au băut la Lido până la șase dimineața”

După ce formația Rapid a fost eliminată rușinos, joi, din Cupa României de Poli Timișoara, scor 0-2, vulcanicii fani giuleșteni au luat foc. Aceștia îi acuză pe jucătorii lui Mihai Iosif că nu au o atitudine demnă de culorile clubului.

Fanii Rapidului prin vocea liderului de galerie, Liviu Ungurean, zis și Bocciu, i-au atacat pe jucători pentru modul în care au ales se petreacă noaptea de după egalul cu Dinamo, un alt meci dezamăgitor făcut de giuleșteni.

„Păi, dacă au băut la Lido până la șase dimineața”, a comentat Ungurean pe Facebook, completat de un alt suporter: „Și a mâncat la Știrbei până la 9”, referire la antrenorul Mihai Iosif.

Fanii au aflat că în urma meciului cu Dinamo, lotul Rapidului a ales să petreacă până dimineață la restaurantul Lido din Capitală, unde Mihai Iosif i-a cinstit pe jucători, cu o zi înainte fiind ziua sa de naștere, anunță playsport.

Și președintele clubului, Daniel Niculae, s-a arătat deranjat de eliminarea din Cupă

Atitudinea fotbaliștilor în meciul de Cupă l-a nemulțumit și pe președintele Daniel Niculae, care i-a criticat pe elevii lui Mihai Iosif. În privința tehnicianului, Niculae susține că are toată încrederea conducerii, scrie gsp.ro..

Sper să nu fie o problemă de atitudine. Facem meciuri bune împotriva echipelor foarte bune ale campionatul, dar avem probleme cu echipele de mijlocul clasamentului. Astfel, problema, cred eu, se pune la atitudine. Un jucător profesionist trebuie să intre concentrat, indiferent de adversarul pe care-l are în față.

Poate și mentalitatea e o cauză. Voi vorbi cu băieții, pentru că nu se poate să ne prezentăm așa. Dacă făceam o partidă bună și pierdeam, nu era nicio problemă. Ne-au lipsit dăruirea și ambiția. Până nu vor înțelege că trebuie să dea totul, nu avem cum să jucăm bine.

Nu se pun semne de întrebare asupra antrenorului. Eu sunt zi de zi alături de ei și știu ce le transmite. Când aveam 2-0 și am fost egalați, credeți că el le-a cerut să se retragă? Din contră!”, a precizat Daniel Niculae.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.