Evenimentul Zilei > Politica > Revoluție în PSD. Nici Dragnea nu s-ar fi gândit la așa ceva
Revoluție în PSD. Nici Dragnea nu s-ar fi gândit la așa ceva

Revoluție în PSD. Nici Dragnea nu s-ar fi gândit la așa ceva

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că va propune o modificare în statutul partidului prin care din Comitetul Executiv Naţional (CexN) să facă parte de drept primarii de mari municipii şi preşedinţii de Consilii Județene.

„Cred într-un proiect politic care să fie discutat în interiorul partidului, cred într-un program politic în care să avem discuţii cu formaţiuni politice parlamentare sau neparlamentare şi cred în modificarea statului care să pornească reorganizarea şi restructurarea PSD. Voi propune o modificare în statutul partidului prin care din Comitetul Executiv să facă parte de drept primarii de mari municipii şi preşedinţii CJ”, a declarat preşedintele interimar al PSD, citat de Agerpres.

Ciolacu a mai spus că prin aceste modificări se va evita luarea unor decizii greşite de un grup restrâns din vârful partidului şi a punctat că propunerile sale vor fi discutate într-un cadru intern cât mai larg, în organismele partidului, pentru că nu vrea să impună nimic formaţiunii.

Deputatul Marcel Ciolacu a fost ales joi seara la Conferinţa extraordinară a organizaţiei judeţene Buzău a PSD cu unanimitate de voturi preşedinte al organizaţiei judeţene, pentru al doilea mandat consecutiv, el fiind de altfel singurul candidat.

Ciolacu a mai ținut să le spună membrilor organizaţiei că vor fi primii pe care îi va anunţa în cazul în care se va hotărî să candideze la funcţia de preşedinte al PSD la congresul din februarie al formaţiunii.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: