Revista presei. PROTEST al ZIARELOR față de primar și prima OPERAȚIE a unui ROBOT
Editura Evenimentul si Capital

Revista presei. PROTEST al ZIARELOR față de primar și prima OPERAȚIE a unui ROBOT

Autor: | | 0 Comentarii | 702 Vizualizari

Știri interesante, anchete, interviuri, dezvăluiri, de la odiseea Lacului Belina, soarta lui Dragnea, la jocurile din PSD pe seama ministreselor Shhaideh și Plumb, trecând prin semi-victoria lui Merkel, dar neuitând prognoza teribilă pentru iarna asta. „Nu uitați să cheltuiți nebunește trei lei pentru a cumpăra ziarul favorit”, este îndemnul lui Dan Andronic. „Mai ales azi, când toate ziarele protesetază pentru tâmpenia unui primar care lasa câteva zeci de mii de bucureșteni fără posibilitatea de a se informa!”

A început bătălia pentru Curtea de Conturi: Inginerii Niculae Bădălău și Anca Boagiu vânează câte un scaun

În interiorul PSD a început competiția pentru șefia Curții de Conturi, iar liberalii speră să obțină și ei unul din cele șase posturi vacante. Printre doritori se numără Niculae Bădălău (PSD) și Anca Boagiu (PNL), beneficiari ai unei noi legi care le permite și inginerilor să ocupe posturi la Curtea de Conturi. Mandatul președintelui Curții de Conturi Nicolae Văcăroiu expiră în luna octombrie și atunci vor părăsi instituția atât vicepreședintele Doina Dascălu cât și alți patru membri ai plenului instituției. Parlamentul urmează să voteze numiri pentru aceste posturi, mandatele fiind de nouă ani de zile, iar salariile ajungând la 16.000 de lei.

Dezamăgirea unui tânăr magistrat. Justiția română, văzută de o judecătoare: “Măcinată, înecată”

Judecătoarea Mădălina Elena Vladu-Crevon de la Tribunalul Gorj face o radiografie a situației actuale din justiție, în contextul ultimelor scandaluri, exprimându-și dezamăgirea și concluzionând că “nu s-ar fi întâmplat nimic din toate acestea dacă s-ar fi respectat legea…legea și atât!”. “Niciodată justiția nu a fost supusă mai mult ca acum unei succesiuni de implozii menite parcă să dezmembreze ireversibil întregul eșafodaj construit cu atâta trudă în ultimii 20 de ani…nu îmi este deloc indiferent să constat că multe din idealurile pentru care am făcut primii pași ca judecător, se risipesc constant. Recunosc că am avut naivitatea să sper că vom ajunge să ne mândrim cu o justiție puternică și autoritară, bazată pe legi clare, simplificate și pe decizii predictibile, ferme, la adăpost de orice critici..

Merkel se duce spre al patrulea mandat, dar întrebarea este când vor creşte salariile în Germania, principala problemă a Europei

Sub conducerea Angelei Merkel economia germană a crescut pu­ter­nic, iar majoritatea alegătorilor ger­mani nu-şi doresc niciun fel de schimbare. Nemulţumirea publică privitoare la po­litica „uşilor deschise“ adoptată de Merkel, care a permis intrarea a 1 mi­lion de refugiaţi în Germania, a fost tem­perată de satisfacţia legată de con­diţiile economice Deşi Germania s-a con­frun­tat cu aceleaşi pro­ble­me de care s-au lovit alte ţări vestice, tero­ris­mul, valul de refugiaţi, criza financiară mondială şi ame­nin­ţa­rea războiului, sub conducerea lui Merkel economia germană a crescut pu­ter­nic, iar majoritatea alegătorilor ger­mani nu-şi doresc niciun fel de schimbare. Cinci milioane de germani nu aveau o slujbă în momentul în care Merkel a venit la putere în septembrie 2005, cel mai ridicat şomaj din anii ‘30. De atunci, şomajul a scăzut dramatic.

Continuarea pe danandronic.ro

Pagina 1 din 1Stirile zilei

Alte articole din categoria: EVZ Special

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate