Evenimentul Zilei > EVZ Special > Revista Presei. Alianță Dragnea – Orban contra lui Iohannis. Noi tehnici de luptă împotriva lui Putin. O româncă de Nobel
Revista Presei. Alianță Dragnea – Orban contra lui Iohannis. Noi tehnici de luptă împotriva lui Putin. O româncă de Nobel

Revista Presei. Alianță Dragnea – Orban contra lui Iohannis. Noi tehnici de luptă împotriva lui Putin. O româncă de Nobel

Bună dimineața! Curaj, este ultima zi de muncă. Până luni. Azi aveți de unde alege. De la misterele Revoluției și tehnici de luptă împotriva propagandei lui Putin la alianța Orban-Dragnea, plus o româncă de premiul Nobel. Eu alerg, am treabă, dar nu uitați să cheltuiți nebunește 3 lei. Știți voi pe ce :-) A, să nu uit! Am scris un editorial genial: DRAGNEA, vezi ce faci cu PÂINEA, că la CIRC stăm bine! O zi minunată!

Viktor Orban îl vrea aliat pe Dragnea în războiul cu UE. Cum a ajuns grupul de la Vişegrad să fie apreciat de PSD şi refuzat de Iohannis 

Liderul de la Budapesta a stârnit un interes subit pentru atragerea României în tabăra grupului de la Vişegrad, care se află pe poziţii divergente cu statele cu greutate din UE. Potrivit unor surse din PSD, Viktor Orban este unul dintre politicienii preferaţi ai lui Liviu Dragnea. Singura opoziţie vine din partea preşedintelui Klaus Iohannis. Premierul ungar Viktor Orban a declarat că se poate găsi „o formă de cooperare în cadrul aranjamentelor din Grupul de la Vişegrad  (Ungaria, Polonia, Republica Cehă şi Slovacia) plus România, care să ducă în final la creşterea nivelului de trai, a nivelului de securitate şi la îmbunătăţirea perspectivelor şi pentru românii din România“, transmite MTI. „Vom lăsa deschisă această uşă“, s-a angajat şeful guvernului de la Budapesta, într-un interviu acordat ziarului de limbă maghiară Bihari Naplo din Oradea, citat miercuri de agenţia ungară de presă.

Avalanșă de sesizări. Kovesi și alți trei magistrați, verificați de Inspecția Judiciară

Pe rolul Inspecției Judiciare există cinci sesizări formulate de unii membri ai echipei de control care au verificat managementul DNA, acestea privind acitivitatea a trei procurori cu funcţii de conducere şi a unui judecător detaşat.

„Ca urmare a solicitării dumneavoastră adresate Inspecţiei Judiciare vă comunicăm faptul că pe rolul Inspecţiei Judiciare se află cinci sesizări din oficiu, ca urmare a propunerilor în acest sens şi a situaţiilor de fapt constatate de unii membri ai echipei de inspectori judiciari care au efectuat, în perioada 17.07 – 25.08.2017, control managerial la Direcţia Naţională Anticorupţie – Structura Centrală. Cele cinci sesizări din oficiu privesc activitatea a trei procurori cu funcţii de conducere şi a unui judecător detaşat”, au precizat, pentru Mediafax, reprezentanții Inspecției Judiciare.

Surse din sistem au precizat că sesizările îi privesc pe procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, consilierul acesteia, judecătorul Dana Tițian, procurorul-șef serviciu judiciar Gabriela Popa și pe procurorul-șef al Secției a II-a, Marius Bulancea. 

Româncă de Nobel. Anamaria Effler face parte din echipa care a confirmat teoria relativităţii lui Einstein

Premiul Nobel pentru Fizică 2017 a fost acordat savanţilor Rainer Weiss, Barry C. Barish şi Kip. S. Thorne „pentru contribuţii decisive la detectorul LIGO şi pentru observaţiile undelor gravitaţionale”.

Din echipa Laser Interferometer Gravitational-Wave Observatory (LIGO), al cărei proiect a câştigat premiul Nobel din acest an, face parte şi arădeanca Anamaria Effler.

Continuarea pe danandronic.ro…

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.