Evenimentul Zilei > Economie > Revista Capital lansează ediția 2021 a ”Top 100 femei de succes din România”. Află care sunt laureatele acestui an
VIDEO

Revista Capital lansează ediția 2021 a ”Top 100 femei de succes din România”. Află care sunt laureatele acestui an

Revista Capital lansează în această seară ”Top 100 femei de succes din România”, ediția 2021. Lanseara revistei va avea loc în prezența femeilor nominalizate în acest top în cadrul unui eveniment organizat la Face Convention Center, din Piața Presei Libere.

În cadrul galei organizată de revista Capital vor fi anunțate câștigătoarele celor 10 secțiuni în care este împărțit topul, dar și premiile speciale ale acestei ediții. Topul a fost realizat de către redacția revistei Capital în urma documentării carierelor a peste 200 de femei care activează în România și este împărțit în 10 categorii.

Astfel, în paginile revistei apar interviuri cu cele mai puternice femei din afaceri, din management, justiție, politică, spectacol, societatea civilă, medicină, comunicare și mass-media. De asemenea, topul cuprinde și o secțiune dedicată expatelor care activează în țara noastră. Revista Capital care conține ”Top 100 femei de succes din România” va fi disponibilă la standurile de presă începând de vineri, 24 septembrie.

Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: