Evenimentul Zilei > Social > Revista Capital ce conține Top 100 Manageri este începând de astăzi pe piață
Revista Capital ce conține Top 100 Manageri este începând de astăzi pe piață

Revista Capital ce conține Top 100 Manageri este începând de astăzi pe piață

Pe lângă subiectele de actualitate din multiple domenii economico-financiare, luna aceasta poți afla din revista Capital care sunt cei 100 de manageri de succes ai României. Descoperă criteriile și acțiunile care i-au plasat în top, dar și ce planuri au aceștia pentru 2021.

Ediția aceasta a revistei Capital vă prezintă Top 100 cei mai buni Manageri din țara noastră, împărțiți în 10 categorii, de la CEO sau director de Marketing până la oameni aflați în serviciul public sau implicați în domeniul sănătății. Topul a fost realizat pe baza performanțelor din ultimul an, o perioadă complicată care persistă și în ziua de astăzi, fiind poate chiar mai complicată decât anul trecut.

Rolul managerilor în această perioadă a fost unul vital. Au fost nevoiți să își conducă echipele prin ape mai tulburi decât oricând din punct de vedere economic. Iar din această primăvară agitația s-a transformat într-o adevărată furtună.

2021 și lipsa de predictibilitate le mai aduce o nouă provocare managerilor an și anume motivarea oamenilor cu care lucrează. Nu este vorba de bani aici, ci de starea psihică. Află mai multe despre modul în care fiecare manager și-a gestionat businessul, din revista Capital Top 100 Manageri, acum la punctele de difuzare a presei și online pe www.agoramag.ro.

În plus, în revista Capital descoperi care este logistica vaccinului în Europa, marea luptă dată între imunizare și birocratizare. După cum bine știm, unul dintre cele mai complicate procese logistice cu care ne confruntăm în acest an, este campania de vaccinare. De aceasta depinde economia, educația, cultura și mai toate domeniile ce au fost afectate.

Imunizarea populației este răspunsul pentru toate crizele cauzate de pandemie, însă, până în momentul de față, procesul de distribuție pare că este un factor mai important decât însăși dorința populației de a se vaccina.

Totodată, din revista Capital afli care sunt pașii pentru achiziționarea unei locuințe. Pentru că știm faptul că întregul proces este stresant și greoi, va punem la dispoziție mic ghid, realizat împreună cu experți din domeniu care te va ajuta să iei decizia corectă atunci când alegi casa visurilor tale. Fie că discutăm despre Noua Casă sau despre cei care plătesc cu banii jos, ambele categorii de clienți trebuie să ia în calcul aceeași listă de criterii pentru a selecta locuința corectă.

Despre toate acestea, dar și multe alte subiecte de interes economico-financiar, afli din revista Capital Top 100 Manageri, acum, la punctele de difuzare a presei și online pe www.agoramag.ro!

Dacă vrei să primești revista acasă sau la birou, poți opta pentru un abonament pe 3, 6 sau 12 luni, accesând https://agoramag.ro/abonamente/abonamente-capital!