”IE, Românie” va debuta sub forma unei aventuri rurale, în care vedetele se vor întrece pentru a descoperi cele mai autentice şi interesante talente din ţara noastră, dar şi cele mai frumoase fete.

Ce a declarat Mircea Radu

Moderatorul emisiunii, Mircea Radu, va pleca cu caravana spre cele nouă regiuni ale ţării unde se va întâlni cu juriul şi cele două vedete care vor porni pe drumul căutării talentelor. Cunoscutul prezentator revine în centrul familiei Antena 1 cu mult entuziasm, declarând că ,,simte că nu ar fi plecat niciodată”.

Ce fel de format este emisiunea ”IE, Românie”

Emisiunea ”IE, Românie” este un format care presupune explorarea celor mai frumoase zone, ale regiunilor istorice cu scopul de a descoperi oameni care să poată reprezenta cu mândrie ţara. Fiecare dintre ediţii, ce va fi prezentată în două episoade pe săptămână, va avea doi invitaţi speciali- două vedete ce vor bate colţurile României la pas, în căutarea de fete frumoase şi oameni talentaţi.

După etapa de preselecţii şi cea a probelor practice, concurenţii aleşi vor fi nevoiţi să demonstreze că pot menţine vie tradiția, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională. Câştigătorii vor fi desemnaţi de juriul show-ului care va decide care dintre prestaţiile concurenţilor merită să fie premiate.

Emisiunea readuce în scenă ideea tradiţiei, a traiului autentic de la ţară, cu un concurs în care cei mai talentaţi localnici se vor întrece pentru o calificare în ultima etapă a concursului. Premiile vor fi împărţite în două categorii, locale şi naţionale, iar bãtãlia finalã se va da pentru marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Te-ar putea interesa și: