Evenimentul ZileiActualitateRevelion cu FIȚE pentru BEIZADELELE clanurilor de rromi I GALERIE FOTO

Revelion cu FIȚE pentru BEIZADELELE clanurilor de rromi I GALERIE FOTO

Revelion cu FIȚE pentru BEIZADELELE clanurilor de rromi I GALERIE FOTO
Veselă obligatoriu Versace, fripturi, fructe exotice. Așa au arătat mesele îmbelșugate ale rromilor din clanurile celebre. Trăiesc în toată Euorpa, iar anul acesta au făcut revelionul ”în familie”. De la Madrid la Charleroi, din Paris la Munchen sau Frankfurt, rromii din clanurile Cârpaci, Stancu sau Căldăraș au huzurit cum nu s-a mai văzut și s-au îmbuibat cu delicatese.

Apoi au înceut să se laude pe rețelele de socializare, despre cât sunt de bogați. Mesele puse au fost imediat fotografiate ți postate pe Facebook. Au urmat seriile de selfie, în oglinzile dulapurilor mobilierului sculptat și scump. Dincolo de astea, fetele clanurilor s-au lăudat cu ultimele achiziții – poșete de firmă, pantofi Chanel, haine scumpe, în timp ce băieții s-au pozat și s-au lăudat cu ”bijuteriile” lor pe patru roți: Ferrari sau Lamborghini. Ori cu teancurile de euro.

Cu afaceri dubioase în străinătate, de la rețele de prostituție sau de cerșetorie și până la trafic de mașini de lux, rromii din Timișoara și-au făcut reputație după Revoluție, în străinătate. Sunt putrezi de bogați, se îmbracă doar în haine de la marile case de modă – Hugo Boss, Aramani, Versace sau Gucci, și le place să se distreze.

Unul dintre ei, Ionelaș Sandner / Cârpaci, locuieşte într-o vilă cu turnuri, placată cu marmură, pe malul Begăi. El deține o adevărată flotă de mașini de lux, toate înmatriculate în Germania. E stăpân peste zeci de proprietăți cumpărate cu banii aduși de rețelele de cerșetorie. Ca un boier, nu răspunde niciodată direct la telefon, ci are un servitor care o face pentru el și comunică interlocutorului dacă ”șeful” e disponibil sau nu.

Anul trecut, tinerii din clanul Căldăraș au plecat în ”vacanța de iarnă” în Alpi, așa cum au văzut în filme că fac bogații.

Mai familiști, rromii din clanurile Cârpaci și Stancu au petrecut anul acesta revelionul în familie, în locuințele opulente pe care le au în marile orașe din Europa. ( Sursa foto: Facebook)


Accesează: