Și McCabe a adăugat:

„Au investit, în plan emoțional și spiritual, în această furie, când au pierdut alegerile. Par complet manipulați de această propagandă.”

Se pregătește intens terenul pentru reprimarea „trumpiștilor”

Carlson a proiectat apoi o înregistrare video cu nu mai puțin de șapte oficiali, printre care președinta Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, și fostul director al FBI, James Comey. Aceștia cereau înființarea unei „comisii de genul 11 septembrie” pentru a afla ce s-a întâmplat la Capitoliu.

Realizatorul a continuat explicând în ce mod liderii Democrați și-ar dori să „aibă grijă” de „insurgenți”.

„Deci, ce faci cu astfel de insurgenți? Cum ai grijă de ei? Forța singură nu funcționează întotdeauna. Acestea sunt cazuri dure. Astfel de oameni trebuie re-educați. Posibil, în lagăre. Lagăre de re-educare, dacă vreți. Trebuie de-programați pentru securitatea noastră, a tuturor.”

„Slavă Domnului, Sandy (Alexandria) Cortez s-a gândit la aceste aspecte de ceva vreme. De când era un copil în districtul înverzit Westchester. Unele fetițe se jucau cu păpușile. Sandy Cortez și-a pus păpușile Barbie într-o incintă securizată și le-a re-educat. Deoarece se gândeau la lucruri rele, interzise. Așa că Sandy Cortez știe acum exact ceea ce trebuie făcut.”

Carlson a citat apoi un fragment din declarația congresmenei Ocasio-Cortez, ce invoca „programe de deradicalizare”.

„Avem un program pentru suprematiștii albi”, a declarat stângista. „Avem programe, programe federale, care au deradicalizat oameni. Iar președintele Trump a întrerupt finanțarea unor astfel de programe. Trebuie să începem din nou finanțarea lor. Probabil este nevoie să dublăm, triplăm, cvadruplăm fondurile pentru astfel de programe.”

Tucker Carlson a continuat:

„Asculți toate astea și realizezi că instinctul totalitar este întotdeauna același, doar numele dictatorilor se schimbă. Mai întâi, le iei oamenilor dreptul de a spune cu voce tare ce gândesc. Apoi, îi împiedici să se apere pe ei și familiile lor. Și apoi, pentru că poți, îi obligi cu forța armelor să asiste la catehismul tău. Să-ți accepte dogmele.”

Realizatorul Fox News a urmat:

„Te întrebi dacă Sandy Cortez plănuiește să-i facă pe alegătorii lui Trump să semneze declarații că au fost de-programați. Lucrul înfricoșător este că spre așa ceva ne îndreptăm. Sandy Cortez și prietenii ei nu mai sunt elemente marginale în partidul Democrat.”

„Încă mai sunt oameni rezonabili în Partidul Democrat. Sunt oameni interesați de țara asta. Care nu doresc distrugerea ei. A venit momentul ca ei să intervină în forță. Să pună capăt războiului pe care partidul lor îl pun la cale împotriva a milioane de compatrioți.”

Și Carlson a subliniat că reprimarea „trumpiștilor” este un pericol cât se poate de real și serios:

„Pentru că, într-adevăr, plănuiesc un război: o comisie «11 septembrie», cenzură totală, arestări în masă, deprogramare. Nu este vorba de indicii subtile. Este alarmă de război.”

PAGINA ANTERIOARA