Evenimentul Zilei > Actualitate > Renunță Simona Halep la cariera sportivă pentru a deveni mamă? Informația momentului în sportul românesc
Renunță Simona Halep la cariera sportivă pentru a deveni mamă? Informația momentului în sportul românesc

Renunță Simona Halep la cariera sportivă pentru a deveni mamă? Informația momentului în sportul românesc

Simona Halep a vorbit despre planurile de viitor și a comentat informația lansară de unul dintre cei mai apropiați oameni ai săi, Ion Țiriac.

Simona Halep (29 de ani) s-a logodit cu Toni Iuruc, iar cei doi au marcat momentul cu o petrecere alături de familie și prieteni. Cea mai bună jucătoare de tenis din România a reacționat după ce Ion Țiriac a anunțat că sportiva din Constanța se va retrage, în curând, din tenis, pentru a deveni mamă.

Simona Halep a explicat că discută des cu Ion Țiriac și îi spune că, pentru ea, „Sportul Alb” rămâne o prioritate. Dar, în același timp se gândește și la familie, odată cu consolidarea relației pe care o are cu Toni Iuruc.

Discută des cu Ion Țiriac și i-a spus omului de afaceri că vrea să continue să joace tenis

Domnul Ţiriac vorbeşte des cu mine despre acest subiect. I-am spus, deşi nu prea crede, că eu încă vreau şi îmi doresc să joc tenis la nivel înalt! Este prioritatea mea numărul 1 (n.r. tenisul). Bineînţeles că şi familia, pentru că am făcut pasul şi m-am logodit”, a declarat Simona Halep pentru as.ro.

Câștigătoare la Roland Garros și Wimbledon, constănțeanca a povestit că multă lume care nu a fost invitată la petrecerea de logodnă s-a supărat pe ea. În ceea ce privește copii, Simona Halep a anunțat că-și dorește o familie numeroasă. Legat de viitoarea nuntă, nu vrea să se grăbească în această privință.

„O să am o familie frumoasă, sunt convinsă. Nu m-am măritat încă”…

„O să am o familie frumoasă, sunt convinsă. Nu m-am măritat încă… s-au supărat foarte mulţi că nu i-am invitat la logodnă, dar nu m-am măritat. O voi face, probabil, în viitorul apropiat. Nu a fost oficial o cununie civilă, nimic de acest gen. A fost doar o întâlnire între familii şi a fost un moment deosebit pentru noi. Mă gândesc la măritiş, dar nu e o grabă”, a mai spus Simona Halep pentru sursa citată.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: