Editura Evenimentul si Capital

DEPRAVARE MAXIMĂ. Unde se află locul unde oamenii se AUTOSATISFAC în NUMELE DIVINITĂŢII. Obiceiurile RELAŢIILOR INTIME ating cele mai înalte culmi ale IMORALITĂŢII | GALERIE FOTO

Tribul Sambian
Autor: | | 4 Comentarii | 11198 Vizualizari


Vezi galeria foto:

În mod paradoxal, societatea occidentală este plină de pudoare când vine vorba de discuţiile legate de relaţiile sexuale, însă, de-a lungul timpului, acest subiect tabu pentru o civilizaţie, era pura realitate, deloc ruşinoasă pentru o alta. Sexualitatea era o latură importantă a vieţii sociale, de multe ori, fiind strâns legată de practicile spirituale.

Tribul Sambian Pentru a deveni bărbaţi, copiii acestui trib din Papua Noua Guinee sunt îndepărtaţi de mame şi de orice altă prezenţă feminină, fiind obligaţi să trăiască timp de 10 ani doar în compania altor bărbaţi. În această perioadă, tinerii trec prin mai multe ritualuri al căror scop este înlăturarea oricăror influenţe feminine, astfel, pielea lor este perforată. Din acelaşi motiv îşi provoacă singuri sângerări nazale şi stări de greaţă prin consumarea unor cantităţi mari de trestie de zahăr.

Ceea ce este cu adevărat de neconceput pentru occidentali ar fi ingerarea lichidului seminal al vârstinicilor. Conform tradiţiei, acest obicei le-ar conferi forţă ţi înţelepciune.

După perioada de iniţiere, în momentul în care au voie să se întoarcă înapoi în trib, aceşti bărbaţi continuă să-şi provoace sângerări nazale în acelaşi moment cu menstruaţia soţiilor lor.

Tribul Mardujara Pentru a marca trecerea de la adolescenţă la viaţa de adult, aborigenii Mardujara din Australia sunt obligaţi să treacă printr-un ritual care nouă ni s-ar părea barbar. Acesta implică circumcizia, urmată de consumarea prepuţului. Imediat după vindecare, organul sexual amsculin este tăiat longitudinal, iar sângele este scurs peste un foc pentru a-l purifica. De aici înainte, bărbatul va micţiona prin incizia făcută şi nu prin uretră.

Tribul Trobriander Un alt ritual inacceptabil pentru occidentali vine tot din Papua Noua Guinee. Minorii nu mai mici de 6 ani sunt obligaţi să întreţină relaţii sexuale fără a fi opriţi sau criticaţi. Fetele încep această activitate între vârstele de 6 – 8 ani, iar băieţii la 10 – 12 ani. Nici nu este de mirare deschiderea acestei populaţii vis-a-vis de acest subiect, având în vedere că majoritatea băştinaşilor nici nu poartă haine.

Tribul din Nepal, unde fraţii împart aceeaşi soţie În Himalaya, există o comunitate, unde relaţiile fraternale sunt atât de apropiate, încât aceştia împart totul, iar când spunem totul, ne referim inclusiv la soţii. Se pare că această tradiţie ar rezolva multe din problemele familiilor de a găsi partenere pentru fiii lor.

Cum se descurcă femeia să-şi îndeplinească datoriile faţă de toţi soţii? Îi programează.

Marele regret al lui Nicolae Ceausescu, inainte de MOARTE! Nu a apucat: Acum ma TERMINA el

Pagina 1 din 2

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Divertisment

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI