Evenimentul Zilei > Social > Relația interzisă. Vrea să se mărite cu primarul, care îi e verișor! „Plângeam când făceam amor”
Relația interzisă. Vrea să se mărite cu primarul, care îi e verișor! „Plângeam când făceam amor”

Relația interzisă. Vrea să se mărite cu primarul, care îi e verișor! „Plângeam când făceam amor”

O femeie din SUA a devenit celebră după ce a anunțat că se va mărita cu vărul ei primar, care este cu 20 de ani mai în vârstă.

Monica VanHoek, în vârstă de 35 de ani, din Colorado Springs, s-a îndrăgostit de verișorul ei primar, Paul Derschan, în vârstă de 55 de ani, după ce prima ei căsnicie s-a sfârșit tragic, iar el a fost singurul care i-a rămas alături.

Monica își planifică deja nunta, deși această relație „ciudată” le-a împărțit familia în 2 tabere.

Aceasta a povestit cum se simțea la începutul relației. Partidele de amor erau, de fapt, un chin pentru ea, întrucât se simțea foarte vinovată pentru ceea ce făcea.

„Mă simțeam foarte vinovată și izbucneam în lacrimi după ce făceam amor. Relația noastră a fost întotdeauna foarte firească. Intimitatea a fost singura parte ce a părut forțată la început. A durat șase luni până să simțim că nu facem ceva greșit!”, a povestit femeia.

„Din fericire, câțiva îmi țin partea și sunt bucuroși că am găsit pe cineva pe care îl iubesc cu adevărat și care mă tratează frumos”, a mai spus ea, conform Antena1.