Evenimentul Zilei > Actualitate > RELAȚIA SECRETĂ din viața lui Alibec! Este una dintre cele mai DORITE VEDETE – Galerie FOTO
RELAȚIA SECRETĂ din viața lui Alibec! Este una dintre cele mai DORITE VEDETE – Galerie FOTO

RELAȚIA SECRETĂ din viața lui Alibec! Este una dintre cele mai DORITE VEDETE – Galerie FOTO

Denis Alibec este fotbalistul care domină topurile în fotbalul românesc. Atît din punctul de vedere fotbalistic, cît și monden.

Iar în al doilea domeniu enumerat, atacantul este considerat unul dintre cuceritorii de clas, un Casanova care a făcut multe victime în rîndul femeilor. Unele aflate chiar în situații mai complicate, avînd copii sau fiind implicate într-o altă relație…

Mai mult, se pare că șarmul pe care Alibec îl deține l-a făcut pe acesta să fie regretat de mai multe doamne și domnișoare. Un caz celebru este cel al Larisei Drăgulescu, fosta soție a cunoscutului gimnast român Marian Drăgulescu.

Retrasă din circuitul monden și stabilită la casa ei, alături de copiii pe care îi are cu Marian Drăgulescu, Larisa a făcut, într-o perioadă nu foarte îndepărtată, o pasiune pentru atacantul lui FCSB.

Apropiații fostei soții a lui Marian Drăgulescu au dezvăluit că  cei doi au petrecut mult timp împreună, consumat într-un cadru intim și presărat cu momente care nu îi dau pace Larisei nici în momentul de față.

“Larisei i-a plăcut întodeaună curajul lui Alibec de a spune ce dorește și mai ales că nu era inhibat. Momentele petrecute între ei au fost frumoase, au lăsat urme în sufletul fostei soții a lui Marian Drăgulescu”, au punctat apropiații fostului cuplu.