Iar în al doilea domeniu enumerat, atacantul este considerat unul dintre cuceritorii de clas, un Casanova care a făcut multe victime în rîndul femeilor. Unele aflate chiar în situații mai complicate, avînd copii sau fiind implicate într-o altă relație…

Mai mult, se pare că șarmul pe care Alibec îl deține l-a făcut pe acesta să fie regretat de mai multe doamne și domnișoare. Un caz celebru este cel al Larisei Drăgulescu, fosta soție a cunoscutului gimnast român Marian Drăgulescu.

Retrasă din circuitul monden și stabilită la casa ei, alături de copiii pe care îi are cu Marian Drăgulescu, Larisa a făcut, într-o perioadă nu foarte îndepărtată, o pasiune pentru atacantul lui FCSB.

Apropiații fostei soții a lui Marian Drăgulescu au dezvăluit că  cei doi au petrecut mult timp împreună, consumat într-un cadru intim și presărat cu momente care nu îi dau pace Larisei nici în momentul de față.

“Larisei i-a plăcut întodeaună curajul lui Alibec de a spune ce dorește și mai ales că nu era inhibat. Momentele petrecute între ei au fost frumoase, au lăsat urme în sufletul fostei soții a lui Marian Drăgulescu”, au punctat apropiații fostului cuplu.