Evenimentul Zilei > Monden > Regretul profund al lui Adrian Minune. Nu prevedea ce s-a întâmplat. A fost pus față în față cu mitralierele. „Dacă știam, nu mergeam”
Regretul profund al lui Adrian Minune. Nu prevedea ce s-a întâmplat. A fost pus față în față cu mitralierele. „Dacă știam, nu mergeam”

Regretul profund al lui Adrian Minune. Nu prevedea ce s-a întâmplat. A fost pus față în față cu mitralierele. „Dacă știam, nu mergeam”

Manelistul Adrian Minune a făcut dezvăluiri despre o nuntă la care a fost invitat și unde invitații la eveniment au tras cu mitralierele. Dacă știa că un astfel de lucru s-ar fi întâmplat în România, artistul susține că nu ar fi acceptat niciodată să participe la ceremonie, însă cum „nu ai cum să te fereşti de ce scrie pe fila cărţii din viaţa noastră”, manelistul a fost pus în fața faptului împlinit.

Adrian Minune a luat parte la o nuntă unde invitații au tras cu mitralierele, potrivit declarațiilor sale din cadrul unei intervenții televizate de la România TV. Manelistul spune că evenimentul a avut loc în anul 2018, dar nu pe teritoriul României, ci al Republicii Moldova. Adrian Minune spune că așa e tradiția în teritoriu și dacă ar fi știut că în România s-ar întâmpla un astfel de lucru, nu mergea la ceremonie.

Nunta la care invitații au tras cu mitraliere. Adrian Minune: „Oamenii au plătit”

„E vorba despre un eveniment din 2018. Nu e pe teritoriul României. E undeva la Chişinău. Trebuia să ne dăm seama că acei copii vorbeau ruseşte. Suntem în 2021. Oamenii au plătit pentru fapta lor. Am auzit că de dimineaţă i-au luat din casă serviciile competente pentru nerespectarea muniţiilor şi armelor”, a declarat Adrian Minune.

Manelistul a spus că nu i-a fost deloc teamă, iar nuntașii și-au asumat și consecințele care au urmat în urma faptei.

„Mai nimic pentru că dacă acei copii alergau şi râdeau printre oamenii aceia, vă daţi seama că nici eu nu m-am speriat. În România nu se întâmplă aşa. La ei e o tradiţie. Au spus că şi-au asumat”, a precizat Adrian Minune.

Adrian Minune regretă, dar își asumă riscurile meseriei: „Așa e… Altă cultură!”

Meseria lui Adrian Minune vine la pachet și cu o serie de compromisuri, despre care manelistul mărturisește că trebuie să le ia în calcul. „Nu am vrut să pun mâna pe acea armă. Nu e normal. Eu respect legea. Se poate întâmpla orice, dar nu ai cum să te fereşti de ce scrie pe fila cărţii din viaţa noastră”, s-a exprimat Adrian Minune.

El a precizat că „asa e meseria sa”. „Îmi asum. Se poate întâmpla şi la noi în România. Poţi să te împiedici, poate să-ţi cadă o cărămidă în cap”, a spus Adrian Minune.

Cântăreţul a sugerat că nu a luat parte la nunţi organizate în România, unde să se folosească arme ca la evenimentul din Republica Moldova.  „Vă daţi seama că dacă ştiam că se foloseşte un asemenea obicei, vă daţi seama că nu mergeam. Faţă de oamenii normali care merg la serviciu şi se trezesc de dimineaţă, e normal să li se pară ceva scos din comun.

Dacă oamenii aşa au ei obieciul ăsta la Chişinău… Probabil că aţi mai văzut pe reţelele de socializare prin Emiratele Arabe că se mai procedează aşa… Altă cultură!”, a concluzionat manelistul.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: