Evenimentul Zilei > Actualitate > REGINELE frumuseţii de la Bollywood, fără machiaj. Diferenţă ca de la cer la pământ! | GALERIE FOTO
REGINELE frumuseţii de la Bollywood, fără machiaj. Diferenţă ca de la cer la pământ! | GALERIE FOTO

REGINELE frumuseţii de la Bollywood, fără machiaj. Diferenţă ca de la cer la pământ! | GALERIE FOTO

"Hollywood-ul Indiei", aşa cum este numit Bollywood, este numele generic al industriei de filme în limba hindu, care lansează pe marele ecran între 200 şi 250 de lung-metraje, aşa că divele din filmele indiene sunt vedete cu greutate, adorate de milioane de fani în întreaga lume.

Drept urmare, când vine vorba de look, divele de Bollywood au în spate o întreagă armată care se pune în mişcare pentru ele să fie frumoase şi strălucitoare pe ecran. Însă atunci când sunt surprinse fără machiaj, vedetele se dovedesc, la fel ca cele de la Hollywood, oameni cât se poate de obişnuiţi, cu cearcăne, riduri de oboseală, ten fad şi obosit.

GlamGalz a pus în oglindă imaginea mai multor staruri de la Bollywood atunci când sunt puse în valoare de industria din care fac parte şi cum arată aceste femei în viaţa reală, fără machiajul profesionist care poate transforma un chip banal în unul răpitor şi unul frumos, într-o monstruozitate.

Anul trecut Bollywood-ul a împlinit 100 de ani şi se poate spune că cea mai mare producţie de filme din lume, cele indiene, continuă să domine, cel puţin la capitolul cantitate, industria celei de a şaotea arte. În India se produc anual aproape 3.000 de filme, 20% fiind marca Bollywood.