Evenimentul Zilei > Actualitate > Superba Regină a Snapchatului a fost ucisă de manevrele unui chiropractor. GALERIE FOTO
Superba Regină a Snapchatului a fost ucisă de manevrele unui chiropractor. GALERIE FOTO

Superba Regină a Snapchatului a fost ucisă de manevrele unui chiropractor. GALERIE FOTO

Moartea subită a frumoasei Katie May, celebru model playboy şi star al reţelelor de socializare, a îndurerat şi contrariat în egală măsură pentru că părea o tânără mămică sănătoasă şi plină de energie. Investigaţiile ulterioare au scos la iveală un fapt aproape nevrosimil: femeia a fost ucisă, printr-o manevră greşită, chiar de chiropractorul la care apelase pentru rezolvarea unei afecţiuni în zona gâtului.

Practic, potrivit autopsiei, prin manevrele executate asupra pacientei în vârstă de 34 de ani, chiropractorul i-a rupt o arteră întrerupând fluxul sangvin către creier şi provocându-i un accident vascular cerebral mortal.

La sfârşitul lunii ianuarie, cu câteva zile înainte de moarte, Katie anunţase pe Twitter că are un “nerv atins” în zona gâtului iar apoi, printr-o nouă postare, îşi informa fanii că tocmai şi-a rezolvat problema cu ajutorul specialistului în remedierea deficienţelor şi blocajelor legate de sistemele osos, muscular şi nervos. A decedat câteva zile mai târziu în spitalul în care fusese internată cu dureri severe la nivelul gâtului.

Moartea ei este considerată un accident şi deocamdată familia nu a reacţionat la concluziile anchetei, astfel că nu este clar dacă chiropractorul va fi chemat în faţa instanţei.

Katie era mama unei fetiţe de şapte ani.

Regina Snapchatului se născuse în Pittsburgh, Pennsylvania, dar s-a mutat la Los Angeles pentru a-şi dezvolta o carieră în modelling. O abilă femeie de afaceri, care a lucrat în domeniul Relaţiilor Publice (PR), Katie May şi-a lansat şi o carieră de succes în modelling, după ce compania de PR pentru care a lucrat s-a desfiinţat şi în condiţiile în care a fost mamă singură, având în întreţinere o fetiţă. A fost model pentru colecţii de lenjerie intimă şi a fost foarte activă pe reţelele de socializare, proclamându-se "Regina oficială Snapchatului" şi atrăgând peste două milioane de fani pe platforma Instagram.