Evenimentul Zilei > Monden > Regina pune la cale „un joc periculos”, care aruncă în aer Marea Britanie. Surpriza pregătită pentru Meghan și Harry va înfuria poporul
Regina pune la cale „un joc periculos”, care aruncă în aer Marea Britanie. Surpriza pregătită pentru Meghan și Harry va înfuria poporul

Regina pune la cale „un joc periculos”, care aruncă în aer Marea Britanie. Surpriza pregătită pentru Meghan și Harry va înfuria poporul

Regina Elisabeta a fost avertizată că „jocul periculos” pe care-l pune la cale pentru Meghan Markle și prințul Harry, în timp ce monarhul se pregătește să-și sărbătorească jubileul de platină anul viitor, va stârni furia poporului.
Regina, în vârstă de 95 de ani, va deveni primul monarh britanic care sărbătorește un jubileu de platină anul viitor, pe măsură ce marchează 70 de ani pe tron.
Pe tot parcursul anului, Majestatea Sa și membrii Familiei Regale vor călători în jurul țării întreprinzând o varietate de angajamente pentru a marca ocazia istorică a Regatului Unit.

Pentru a marca evenimentul, regina va acorda medalii unor membri ai Familiei Regale. Cine sunt norocoşii?

Palatul Buckingham a confirmat că va acorda medaliile mai multor rude, inclusiv celor care nu mai au sau nu au întreprins niciodată angajamente oficiale în numele ei.

Începând cu Prințul Andrew, în vârstă de 61 de ani, care este în prezent prins într-un proces civil în New York, și fiicele sale, prințesa Beatrice, prințesa Eugenie, vor primi premiul de la regina Elisabeta.

Prințul Harry și Meghan Markle apar pe lista celor care urmează să primească premiul de la regină

Pe lista specială a Reginei Elisabeta se află inclusiv Meghan şi Harry, în ciuda problemelor pe care le-au creat cei duci familiei regale britanice, potrivit corespondentului regal al Daily Express, Richard Palmer.

În ciuda faptului că s-au îndepărtat de monarhie la începutul anului 2020, ducele și ducesa de Sussex vor primi în continuare onoarea alături de alți membri în funcție ai Casei Regale.

Cu toate acestea, comentatorul și jurnalistul regal Daniela Elser a susținut că regina ar putea juca periculos neascultându-și poporul, pe măsură ce popularitatea lui Meghan și Harry cade în Marea Britanie. Ea a susținut că decizia reginei de a „nu agita apele” ar putea să o coste înfuriind poporul britanic.

Regina nu vrea să-şi asculte oamenii cu privire la nepotul preferat

Elser a scris: „Pentru regină, decizia de a nu agita spiritele și de a ține cont de ceea ce a făcut în 2012, mai degrabă decât să-şi asculte oamenii, prin urmare, urmărirea unei abordări diferite, este un joc serios care ar putea s-o coste în popularitate.

În sondajele recente realizate de YouGov, ducele de Sussex are parte de o popularitate în scădere cu aproape zece la sută în septembrie.

Iar soția sa, Meghan Markle, are, de asemenea, o scădere a popularității deoarece ratingul ei de popularitate a scăzut de la 29% la 26%, scrie presa britanică.
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: