Evenimentul Zilei > Monden > Regina Marii Britanii, surprinsă într-o ipostază inedită. Elisabeta a II-a n-ar fi vrut să fie văzută așa
Regina Marii Britanii, surprinsă într-o ipostază inedită. Elisabeta a II-a n-ar fi vrut să fie văzută așa

Regina Marii Britanii, surprinsă într-o ipostază inedită. Elisabeta a II-a n-ar fi vrut să fie văzută așa

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost observată într-o ipostază inedită, ajutându-se la mers de un baston, la o ceremonie religioasă organizată de o asociație care se ocupă de soldații și veteranii din armata britanică.

Spre deosebire de multe alte persoane de vârsta sa, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii are foarte mare grijă de imaginea sa publică. Din acest motiv evită să fie văzută în anumite situații care ar putea ridica semne de întrebare în legătură cu situația sa.

Marți, Elisabeta a II-a a fost văzută în timp ce se ajuta la mers cu un baston. Este pentru prima oară când se întâmplă, la un eveniment public, după anul 2004. În acea perioadă, regina s-a folosit de acest accesoriu, bastonul, ca urmare a unei intervenții chirurgicale pe care a suferit-o la un genunchi, după cum relatează AFP. Din acel moment, suverana britanică a evitat să apară în fața supușilor săi, cetățenii britanici, folosindu-se de astfel de „ajutoare”.

Sucerana a apărut la o ceremonie dedicată veteranilor

Suverana britanică, în vârstă de 95 de ani, a asistat la o ceremonie organizată la Catedrala Westminster din Londra cu ocazia centenarului Royal British Legion. Aceasta este o organizaţie care îi sprijină pe soldaţii şi veteranii din armata britanică.

Regina a fost văzută într-o ținută albastră, cu palton şi pălărie asortată sprijinindu-se într-un baston. Pentru a intra în catedrală, Regina Elisabeta a II-a nu a folosit intrarea principală, ca de obicei, ci una secundară. Suverana a ales această intrare pentru a scurta traseul pe care îl avea de parcurs până la locul său.

Biroul de presă de la Palatul Buckingham nu a dorit să facă declaraţii pe această temă.

Regina Elisabeta a II-a și-a pierdut soțul în această primăvară

Elisabeta a II-a a devenit regină a Marii Britanii la vârsta de 25 de ani și domnește neîntrerupt de aproape şapte decenii.

În primăvara acestui an, Elisabeta a II-a și-a pierdut soțul, prințul Philip, Duce de Edinburgh, în vârstă de 99 de ani. Anunțul decesului prințului consort, care avea titlul de duce de Edinburgh, a fost făcut de casa regală din Marea Britanie.

„Cu durere profundă, Majestatea Sa Regina a anunțat moartea iubitului ei soț, Alteța Sa Regală, Prințul Philip, Duce de Edinburgh. Alteța Sa Regală a murit în pace în această dimineață la Castelul Windsor”, se arăta ân declarație de presă a Palatului Buckingham.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: