Evenimentul Zilei > Monden > Regina Elisabeta face o mișcare surprinzătoare. Cum vrea să-i salveze pe Harry și Meghan. FOTO
Regina Elisabeta face o mișcare surprinzătoare. Cum vrea să-i salveze pe Harry și Meghan. FOTO

Regina Elisabeta face o mișcare surprinzătoare. Cum vrea să-i salveze pe Harry și Meghan. FOTO

Noi dezvăluiri din Casa Regală. Regina Elisabeta a II-a i-ar primi cu bucurie pe Prințul Harry și Meghan Markle în Marea Britanie, dacă ducii de Sussex ar dori să se întoarcă la îndatoririle regale, a transmis un apropiat al Prințesei Diana. Nicidecum nu le-ar pune piedici, ci și-ar deschide brațele pentru aceștia, relatează The Express.

Kevin Gant a petrecut aproape 60 de ani în apropierea Familiei Regale în calitate de fotograf, câștigând numeroase premii pentru activitatea pe care a desfășurat-o. Acesta a activat și în zone de război din întreaga lume. În timpul în care a activat în apropierea Familiei Regale britanice, Kevin Gant a legat o strânsă prietenie cu mama Prinților William și Harry.

Reîntoarcerea Prințului Harry și a lui Meghan Markle la îndatoririle regale. Ce își dorește Regina Elisabeta

Celebrul fotograf a susținut că Reginei Elisabeta „i-ar plăcea” ca ducele și ducesa de Sussex să își reia cariera de membri ai Familiei Regale. Întrebat dacă este de părere că prințul Harry se va întoarce într-o zi la îndatoririle sale regale, Gant a răspuns: „Cred că o va face”. Referindu-se la Meghan, el a adăugat: „Și sper că o vor face. Cu siguranță știu că reginei i-ar plăcea, din ceea ce aud de la oamenii de la palat”.

Declarațiile fotografului apropiat de Prințesa Diana vin în contextul în care cuplul de Sussex a fost aspru criticat pe fondul unei călătorii la New York, unde cei doi au făcut un turneu de tip regal, în absența reginei, în calitate de membri seniori ai Familiei Regale. Cuplul de Sussex s-ar fi întâlnit cu persoane importante, inclusiv cu primarul New York. Multe voci din spațiul public condamnă acțiunea celor doi soți, inclusiv experți regali, care atrag atenția că „se pare că (n.r. Meghan Markle și Prințul Harry) s-au reîntors la îndatoririle regale”.

Ducii de Sussex se confruntă cu valuri de critici. „O rușine”

Expertul regal Natalie Oliver a vorbit pentru presa internațională despre o călătorie recentă a ducilor de Sussex în orașul New York, unde au luat parte la un turneu în calitate de membri seniori ai Familiei Regale, fără însă a face vizitele în prezența Reginei Elisabeta. Criticile nu s-au lăsat așteptate.

„Nu am avut nici o problemă. Unii oameni au catalogat chiar acest turneu drept o rușine din cauza acelor responsabilități de care Harry și Meghan au părut că s-au dezis atunci când au renunțat și la statutul lor ca membri seniori ai Familiei Regale. Acum, se pare că vor reveni la îndatoririle regale de lucru. Și-au atras foarte multe critici și oamenii au început să vorbească în special din cauza persoanelor cu care s-au întâlnit Harry și Meghan, în timpul vizitei lor la New York.

Și-au început turneul la One World Trade Centre și la memorialul 9/11. Aici s-au întâlnit cu primarul din New York, apoi au mers la Națiunile Unite și după aceea au vizitat o școală din Harlem. Meghan citea capitole din cartea sa „The Bench”, în timp ce Harry stătea în primul rând.

Punctul culminant al vizitei lor la New York a fost participarea la concertul live Global Citizen din Central Park. După cum ați menționat, au cerut acces egal la vaccinul împotriva coronavirusului”, a declarat expertul regal Natalie Oliver pentru sursa citată.

Relația dintre fotograful Kevin Gant și Prințesa Diana. „Sunteți a opta minune a lumii”

Dezvăluirile lui Kevin Gant, fotograful care a realizat poza iconică a Prințesei Diana în fața piramidelor, în timpul unui turneu în Egipt din luna mai a anului 1992, nu s-au oprit doar la situația lui Harry și Meghan Markle. Fotograful a vorbit și despre cum a convins-o pe Prințesa Diana să se lase pozată în fața piramidelor. Prințesa Inimilor era de părere că fotografia ar ieși oarecum „ciudată”, în „nuanțe de amestec de ciocolată”.

„I-am spus Dianei: „Doamnă, aceste piramide sunt una dintre cele șapte minuni ale lumii, iar dumneavoastră sunteți a opta, avem nevoie de această fotografie”, iar ea a spus: „Ei bine, nu pot refuza, nu-i așa?”. Și am obținut acea fotografie frumoasă. A fost destul de amuzant, iar ea a râs de multe ori amintindu-și de asta”, a mărturisit Kevin Gant.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: