Evenimentul Zilei > Monden > Regina Elisabeta a comis o greșeală gravă. „Regalitatea nu funcționează ca Hollywood-ul. Meghan a fost acolo”
Regina Elisabeta a comis o greșeală gravă. „Regalitatea nu funcționează ca Hollywood-ul. Meghan a fost acolo”

Regina Elisabeta a comis o greșeală gravă. „Regalitatea nu funcționează ca Hollywood-ul. Meghan a fost acolo”

Experții regali lansează noi avertismente. Monarhia se va confrunta cu un „pericol real” dacă Familia Regală abandonează o tradiție crucială. Regina Elisabeta trebuie să se asigure că gestionează relațiile publice conform regulilor astfel încât să evite pierderea sprijinului public, potrivit unui expert regal.

Regina Elisabeta s-a confruntat cu multe lovituri în ultimii ani, de la retragerea prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle, din sânul Familiei Regale până la prietenia dezastruoasă a prințului Andrew cu infractorul sexual condamnat Jeffrey Epstein. În ciuda tuturor acestor provocări, Majestatea Sa a fost îndemnată să respecte protocolul atunci când vine vorba de relația Familiei Regale cu publicul pentru a evita un „pericol real” care va afecta inevitabil viitorul monarhiei.

Avertisment pentru Regina Elisabeta: Monarhia se află în pericol, nu funcționează precum Hollywood-ul

Comentatorul Nick Bullen, fondatorul True Royalty TV, a avertizat că atitudinea regalilor care încep să ofere declarații scandaloase, precum vedetele, ar putea marca sfârșitul Familiei Regale. „Hilary Mantel a vorbit despre faptul că nu crede că George va fi rege într-o zi. Personal, cred că este o prostie, cred că Hilary încearcă să obțină un titlu bun, ceea ce se pricepe foarte bine să facă”, a precizat Nick Bullen, realizând o paralelă între membrii Familiei Regale și celebrități.

„Celebritățile, vedetele, pot foarte bine să aibă publiciștii lor și pot la fel de bine să facă afirmații de care doresc în presă, regalitatea nu”, a precizat expertul regal. „Aici vorbim despre un adevărat pericol în cazul regalității. Dacă analizați ce s-a întâmplat după  momentul în care membrii familiei regale au încercat să intre în lumea celebrităților, veți observa că totul merge – inevitabil – prost.

Cred că aceasta este una dintre problemele pe care Harry și Meghan le-au avut cu tabăra Windsor. Ei au aplicat, și poate asta se datorează și faptului că Meghan a fost la Hollywood, principiile celebrității în cadrul unei instituții care a rezistat 1.000 de ani. Pur și simplu regalitatea nu funcționează (n.r. precum Hollywood-ul)”, a explicat Nick Bullen.

Regina Elisabeta a încălcat protocolul. Cum a răspuns acuzațiilor aduse de Harry și Meghan Markle

Timp de zeci de ani, Regina Elisabeta a fost apreciată pentru felul său de a aborda afirmațiile scandaloase care apăreau în spațiul public, în legătură cu membrii regali. Majestatea Sa avea un principiu de viață de la care nu se abătea: „Niciodată să nu plângem, să nu explicăm niciodată”. Fraza are origini politice – a fost prima dată folosită de premierul britanic Benjamin Disraeli, la sfârșitul anilor 1800.

Recent, însă, Regina Elisabeta a încălcat protocolul – a făcut o declarație pentru a răspunde acuzațiilor pe care Prințul Harry și Meghan Markle le-au făcut în interviul acordat lui Oprah Winfrey, în luna martie.

„Am fost foarte încântată de această declarație: «Întreaga familie este întristată să afle dificultățile din ultimii ani pentru Harry și Meghan. Problemele ridicate, în special cele rasiale, sunt îngrijorătoare. Deși unele lucruri sunt discutabile, ele sunt luate foarte în serios și vor fi abordate de familie în privat. Harry, Meghan și Archie vor rămâne întotdeauna membri foarte iubiți ai familiei”, a răspuns Regina Elisabeta acuzațiilor cuplului de Sussex, potrivit express.co.uk.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: