Evenimentul Zilei > Monden > Regina Angliei are un plan „mult mai umilitor” pentru Meghan și Harry! Îi va ignora
Regina Angliei are un plan „mult mai umilitor” pentru Meghan și Harry! Îi va ignora

Regina Angliei are un plan „mult mai umilitor” pentru Meghan și Harry! Îi va ignora

Conflictul din Casa Regală Britanică este în continuare una din temele aprinse de dezbatere. Regina Marii Britanii este pusă în situația de a da un răspuns adecvat valului de tacturi la care au recurs Harry și Meghan

Conflictul din sânul Casei regale Britanice, generat de nașterea lui Lilibet, fiica Prințului Harry și a lui Meghan Markle continuă. De această dată este rândul Reginei Elisabeta a II-a să ia inițiativa.

Regina Marii Britaniei ar putea avea un plan „mai umilitor” pentru Meghan Markle și Prințul Harry, în loc să-și înlăture titlurile pentru că au plecat din familia regală în SUA, a susținut un expert regal. De când au renunțat la titlurile nobiliare, Meghan și Harry nu mai pot participa la evenimentele regale și, de asemenea, și-au pierdut patronajul militar și regal.

De asemenea, ei nu pot folosi cuvântul „regal” în branding-ul lor. Din acest motiv își scot un nou brand în SUA. Cu toate acestea, cuplul încă mai are titlurile de Duce și Ducesă de Sussex, Harry păstrându-și și titlul de Prinț.

Aceștia au stârnit indignare în rândul fanilor regali pentru că au câștigat bani de pe urma apartenenței la casa regală britanică, atacând în mod repetat monarhia în interviurile lor recente. Această atitudine a determinat cererea Reginei să li se înlăture titlurile rămase.

Dar expertul regal Ingrid Seward crede că Majestatea Sa ar prefera să spună: “Mai bine ignorați-i decât dați-le mai mult muniție pentru a critica monarhia“. Ea a declarat pentru Express.co.uk:„ Nu cred că eliminarea titlurilor ar face multă diferență și ar părea foarte meschină. De asemenea, nu cred că este ceva ce Regina ar dori să facă în acest stadiu al domniei sale. Ar fi mult mai umilitor să-i ignore! Chiar și excluderea lor din jubileu anul viitor le oferă muniție pentru a critica monarhia”.

Istoria conflictului

În ianuarie, Regina i-a lipsit pe Meghan și Harry de titlurile lor de HRH după ce au întrerupt oficial legăturile cu monarhia. Aceasta înseamnă că Harry nu mai deține titlurile sale militare, inclusiv Royal Marines, RAF Honington, Royal Navy Small Ships și Diving. De asemenea, el nu mai este patronul echipei Angliei de Rugby.

Meghan și-a pierdut patronajul Teatrului Național Regal și Asociația Universităților din Commonwealth.

Într-o declarație, Palatul Buckingham a declarat la acea vreme: „Ducele și ducesa de Sussex au confirmat Majestății Sale Regina că nu se vor întoarce ca membri activi ai Familiei Regale.

„În urma conversațiilor cu Ducele, Regina le-a scris confirmând că, îndepărtându-se de activitatea Familiei Regale, nu este posibil să continue cu responsabilitățile și îndatoririle care vin odată cu serviciul public. Prin urmare, gradele militare onorifice și patronajele regale deținute de ducele și ducesa vor fi returnate Majestății Sale, înainte de a fi redistribuite între membrii activi ai familiei regale.

În timp ce toți sunt întristați de decizia lor, Ducele și Ducesa rămân membrii familiei mult iubiți”.

Reacția lui Harry și Meghan

Un purtător de cuvânt al cuplului a declarat: „După cum demonstrează munca depusă în ultimul an, ducele și ducesa de Sussex rămân angajate în datoria și serviciile lor în Marea Britanie și în întreaga lume și și-au oferit sprijinul continuu organizațiilor pe care le-au avut reprezentat indiferent de rolul oficial.

Meghan și Harry au vorbit și despre titlurile regale în timpul interviului lor cu Oprah din martie.

Meghan a spus că lui Archie nu i s-a acordat un titlu regal, ceea ce însemna că nu va mai primi garanții finanțate de contribuabili. Ea a mai sugerat că decizia s-ar fi putut datora culorii pielii sale.

Palatul Buckingham a răspuns ulterior: „Amintirile despre un eveniment pot fi diferite”

Meghan a spus: „Nu au vrut ca el să fie prinț sau prințesă, neștiind care va fi genul, ceea ce ar fi diferit de protocol și (a spus) că nu va primi acces la serviciile de securitate.

Meghan a mai spus în interviu că nu îi pasă de „toată măreția care înconjoară aceste lucruri”. Ea a adăugat: „Cel mai important titlu pe care îl voi avea este cel de mamă”.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: