Evenimentul Zilei > Sport > Reghecampf, aproape să o preia pe Al – Ahli. Presa din Arabia Saudită îl contestă pe antrenorul român
Reghecampf, aproape să o preia pe Al – Ahli. Presa din Arabia Saudită îl contestă pe antrenorul român

Reghecampf, aproape să o preia pe Al – Ahli. Presa din Arabia Saudită îl contestă pe antrenorul român

Laurenţiu Reghecampf este tot mai aproape de a reveni pe bancă. Presa din Arabia Saudită anunţă că negocierile purtate de antrenorul român şi conducerea celor de la Al - Ahli sunt tot mai avansate, iar numirea sa va fi oficiliazată în curând.

Laurenţiu Reghecampf este gata să preia cârma trupei clasate pe locul şapte în campionatul din Arabia Saudită. Jurnaliştii arabi scriu că tehnicianul în vârstă de 45 de ani a ajuns deja la o înţelegere cu şefii lui Al – Ahli şi este doar o chestiune de ore până când instalarea sa va fi confirmată şi în mod public.

„Conducerea celor de la Al – Ahli este foarte aproape de a anunţa numirea antrenorului român Laurenţiu Reghecampf” a titrat astăzi, publicaţia Al Mowaten, care nu uită, de asemenea, să amintească nici despre pauza lungă de la antrenorat pe care a luat-o „Reghe”.

Jurnaliştii arabi nu cred într-un mandat lung al românului

După ce s-a despărţit în luna octombrie a lui 2020 de echipa din Emiratele Arabe Unite, Al Wasl, Reghecampf a luat o vacanţă de aproape jumătate de an. Ziariştii din Arabia Saudită se tem că antrenorul de 45 de ani nu este cea mai potrivă soluţie pentru Al – Ahli şi notează că mandatul acestuia nu va fi unul de lungă durată.

„Al – Ahli poate intra într-o adevărată criză cu Reghecampf pe bancă, care nu a mai pregătit nicio echipă timp de aproape şase luni de zile” au concluzionat cei de la Al Mowaten.

„Reghe” nu a fost prima opţiune

Reghecampf nu a fost prima opţiune de pe lista conducerii celor de la Al – Ahli. Şefii formaţiei înfiinţate în 1937 au dorit, mai întâi, să bată palma cu Youseff Anbar, însă acesta nu a primit o derogare din partea federaţiei saudite. Conform regulamentelor din Arabia Saudită, un antrenor nu poate pregăti, în decursul aceluiaşi sezon, două echipe.

„Comitetul tehnic al federaţiei a refuzat ca Youseff Anbar să o pregătească pe Al – Ahli, întrucât acesta s-a mai aflat, pe parcursul acestui sezon, şi la timona clubului Al – Bukayriyah” au explicat şi jurnaliştii de la Al Mowaten.

Gruparea din Jeddah s-a despărţit de tehnicianul sârb Vladan Milojevic, în urma eşecului drastic suferit în ultima etapă, în deplasarea de la Al – Fateh. Alb – verzii au fost umiliţi cu scorul de 1 – 4 şi au contabilizat cel de-al şaselea meci consecutiv fără victorie, dintre care ultimele patru au fost înfrângeri.

 

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: