Editura Evenimentul si Capital

Regenerarea după accidente vasculare, leziuni sau tumori cerebrale este posibilă! Află cum. (P)

14-04/synergy-465x390
Autor: | | 6 Comentarii | 4035 Vizualizari

BIO SYNERGY, creat de echipa de cercetare științifică AIMGroup din România, este la ora actuală singurul aparat disponibil din lume care poate reface fizic țesutul nervos (în proporție de 65 ‒ 70%) după accidente vasculare, leziuni sau tumori cerebrale, anumite forme de paralizie și boli de degenerescență mentală (demență, Alzheimer, scleroză, Parkinson, Huntington).

Având capacitatea să dinamizeze și să amplifice forța vitală a organismului, BIO SYNERGY conduce la îmbunătățiri semnificative de sănătate precum:

  • Activează puterea naturală de vindecare a organismului;
  • Mărește speranța de viață reducând riscul de apariție a accidentelor vasculare și a stopurilor cardiace;
  • Trezește facultăți psihice solare ‒ luciditate, calm, energie pozitivă, entuziasm, armonie, generozitate, căldură sufletească;
  • Îmbunătățește funcționarea sistemului digestiv, a glandelor limfatice, mamare, a glandei tiroide și a pancreasului;
  • Alină fluctuațiile epuizante ale minții aducând odihna celor obosiți sau supuși la perioade îndelungate de stres;
  • Reface fizic țesutul nervos și poate restabili funcțiile creierului deteriorate de afecțiuni precum senilitatea, degenerescența mentală (Alzheimer), demența, leziunile sau tumorile creierului, mongolism, handicapuri mentale, absența coordonării cerebrale, anumite forme de paralizie;

Cele mai recente cercetări ale oamenilor de știință scot la iveală existența la nivelul creierului a unui fenomen denumit neuroplasticitate. Contrar a ceea ce se credea înainte, s-a descoperit că dezvoltarea și regenerarea celulelor neuronale sunt posibile până la moarte, nu doar până în jurul vârstei de 20 de ani.

Transformările ce țin de neuroplasticitate au loc pe parcursul dezvoltării umane de la stadiul de nou-născut până la bătrânețe, în timpul proceselor de învățare și în cursul recuperării după o leziune sau boală neurologică la nivel senzitiv, motor sau cognitiv.

Stimulată în mod adecvat, capacitatea extraordinară a celulelor neuronale de a se regenera face posibilă recuperarea după accidente vasculare cerebrale, tumori și boli asociate îmbătrânirii (demența, Alzheimer, scleroză, Parkinson, etc). BIO SYNERGY, baterie bioenergetică având la bază soluție de aur coloidal, este la ora actuală un dispozitiv unic în lume care stimulează capacitatea celulelor neuronale de a se regenera.

Principiile pe baza cărora a fost construită biobateria sunt holiste, adică, aplicate în practică, ele conduc la trezirea și amplificarea forței vitale, singura energie capabilă să declanșeze procese de vindecare și regenerare a celulelor, țesuturilor, oaselor și mușchilor. BIO SYNERGY transmite o informație foarte fină la nivelul ADN-ului, stimulând revitalizarea funcțiilor normale ale fiecărui organ în parte.

Pentru mai multe detalii accesează pagina www.aimgroup.ro sau sună la numărul de telefon 031 425 44 64.

Sa NU mai faci asta, cand te spovedesti! Pacatul pe care nici nu il stiai!

Pagina 1 din 1

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Sănătate

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI