Evenimentul Zilei > Monden > Regele manelelor, umilit în dormitor! Cum a fost prima dată: „M-a pus să îi fac…”
Regele manelelor, umilit în dormitor! Cum a fost prima dată: „M-a pus să îi fac…”

Regele manelelor, umilit în dormitor! Cum a fost prima dată: „M-a pus să îi fac…”

„Lovitură” pentru Nicolae Guță, regele manelelor din România. Prima lui soție a oferit detalii incredibile despre viața lor din dormitor.

O fostă iubită de-a lui Nicolae Guță a povestit ce i-a cerut acesta în timpul unei partide de amor.

Manelistul Nicolae Guță și-a început viața sezuală la 14 ani, când s-a căsătorit prima dată – pe cea care i-a devenit atunci soție o cheamă Mariana. Ulterior, prin patul îndrăgitului artist au trecut sute de femei… Iar unele dintre acestea îl laudă pentru performanțele sale din intimitate. Nina, una dintre fostele partenere ale cântărețului a povestit în cadrul unui interviu cum s-a simțit când a făcut amor cu el, dar și că, la un moment dat, acesta i-a cerut să-i facă un moștenitor.

„Relația cu el nu a fost de lungă durată, dar a fost superb alături de el, m-am simțit foarte bine. Este o persoană foarte faină, iar după despărțire am decis ambii să rămânem amici. Nu am obținut niciun ban în urma relației, așa cum s-a speculat în presă, nu este adevărat așa ceva. El e o persoană foarte grijulie și sinceră, m-am convins cât de mult a ținut la mine.

Presa scria că ne-am cunoscut la un concert, însă nu e adevărat. Ne-am cunoscut pe rețelele de socializare, el a început discuția, am vorbit o perioadă și apoi ne-am văzut.

M-am simţit super cu el în dormitor! Ştie cum să cucerească o femeie cu vorbe dulci, ştie ce să facă în pat! Îmi zicea că mă iubeşte fiindcă ştia că sunt nebună după el! Mi-a cerut să îi fac un copil”, a dezvăluit Nina, una dintre fostele iubite ale manelistului, relatează wowbiz.ro.