X

Reducerile NISSA intră pe ultima sută de metri

Autor: Eva David / Data publicarii: 12-09-2014 14:09

Perioada de reduceri de 70% la NISSA se apropie de final.

Persoanele care vor să îşi înnoiască garderoba cu produsele din colecţia Nissa o mai pot face doar până la finalul acestui weekend. Toate produsele de Primăvară-Vară se găsesc la un preţ redus cu 70%!

Doamnele şi domnişoarele pot achiziţiona rochii de seară, business sau casual, fuste şi bluze, pantaloni ori accesorii, genţi şi sandale toate la preţuri cuprinse între 80 si 280 de lei. Graţie acestor reduceri, cumpărătoarele pot face economii de peste 200 de lei.

De exemplu, o rochie de seară a fost redusă de la preţul de 329.5 lei la 98.5 lei. De asemenea, pentru domnoşoare există rochiţe cu preţul cuprins între 20 şi 100 de lei.

Promoţia este valabilă în toate magazinele Nissa  din Bucuresti (Baneasa Shopping City, Feeria, Centrul Comercial Esplanada, AFI Palace Cotroceni, Unirea Shopping Center, Piata Romana), Pitesti (Centrul Comercial Jupiter City), Constanta (Maritimo Center, Centrul Comercial Tom), Craiova (Electroputere Mall), Cluj (Polus Center), Brasov (str Republicii), Iasi (Palas Mall, Centrul Comercial Felicia), Timisoara(Iulius Mall) dar si pe magazinul online www.shop.nissa.ro.