Evenimentul Zilei > Economie > Reduceri de Black Friday de până la 50% la NISSA
Reduceri de Black Friday de până la 50% la NISSA

Reduceri de Black Friday de până la 50% la NISSA

NISSA, cel mai mare brand românesc de fashion din România, organizează anul acesta campania de Black Friday începând din dată de 21.11.2014 ora 00:00.

Clienţii NISSA vor avea parte de de reduceri substanţiale de până la 50% la sute de produse din colecţia toamna iarnă 2014. Clienţii fideli NISSA şi fanii Facebook sunt invitaţi cu 2 ore înainte de deschiderea oficială a magazinelor pentru o sesiune de shooping privat.

Produsele cu preţuri promoţionale vor fi postate pe site-ul www.shop.nissa.ro, începând cu dată de 21 noiembrie 2014 ora 00:00. Cele mai frumoase rochii de zi sau de seară, costume business sau ţinute pentru timp liber, le găsiţi pe toate în magazinele NISSA de Black Friday.

Reducerile ajung până la 50% şi vor fi valabile în toate magazinele NISSA din Bucureşti (Băneasa Shopping City, Feeria, Centrul Comercial Esplanada, AFI Palace Cotroceni, Unirea Shopping Center, Piaţă Română), Piteşti (Centrul Comercial Jupiter City), Constanţa (Maritimo Center, Centrul Comercial Tom), Craiova (Electroputere Mall), Cluj (Polus Center), Braşov (str Republicii), Iaşi (Palas Mall, Centrul Comercial Felicia), Timişoara(Iulius Mall).

Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: