Evenimentul Zilei > Actualitate > RECORD pe YouTube! Cel mai urmărit VIDEOCLIP al unei trupe din anii`90
RECORD pe YouTube! Cel mai urmărit VIDEOCLIP al unei trupe din anii`90

RECORD pe YouTube! Cel mai urmărit VIDEOCLIP al unei trupe din anii`90

Potrivit unui raport realizat de „Forbes”, materialul video „November Rain” al legendarei trupe Guns N` Roses deține recordul celui mai vizionat videoclip din anii '90, de pe platforma YouTube.

Guns N` Roses, una dintre trupele ambasadoare ale muzicii rock, se poate mândri cu faptul că „November Rain” a devenit primul videoclip muzical din anii '90, care a înregistrat peste un miliard de vizualizări pe YouTube.

Un alt material istoric al celebrei trupe americane, „Sweet Child O' Mine, lansat în anii `80, a atins aproape 695 de milioane de vizualizări. 

Revenind la „November Rain”, piesa face parte de pe albumul „Use Your Illusion I”, lansat în 1991. De asemenea, materialul video al acestei melodii a fost scos pe piață în 1992 și a primit și MTV Video Music Award pentru cea mai bună scenografie. Se estimează că, în 2017, „November Rain” a fost urmărit pe YouTube de circa 560,000 ori pe zi!

Chiar dacă formula din anii `90 a trupei nu mai este, Axl Rose (vocalul) și „uriașul” chitarist Slash susțin în continuare concerte sub egida Guns N` Roses.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.