Evenimentul Zilei > Actualitate > RECORD. Toată familia şi-a pus silicoane. AFLĂ cât a fost EXORBITANTA notă de plată
RECORD. Toată familia şi-a pus silicoane. AFLĂ cât a fost EXORBITANTA notă de plată

RECORD. Toată familia şi-a pus silicoane. AFLĂ cât a fost EXORBITANTA notă de plată

Cele patru fiice şi mama lor au găsit o pasiune comună pe care au pus-o în aplicare indiferent de costuri: implanturile cu silicon. Mezina familiei are 14 ani şi se pregăteşte şi ea de un implant.

O familie din Marea Britanie şochează pur şi simplu prin recordul excentric de silicoane. Bilanţul tuturor intervenţiilor chirurgicale este „tragic” pentru bugetul familiei: 13 operaţii pentru 5 femei, peste 50.000 de euro.

Chantal Marshall, în vârstă de 53 de ani, se poate spune că este capul răutăţilor în familie. Ea este mama a cinci fete, dintre care 4 şi-au făcut operaţii de mărire a sânilor. Mezina familiei este şi ea pe drumul cel bun, are numai 14 ani dar familia o pregăteşte de pe acum pentru operaţia de înfrumuseţare.
După calculele unora, în sânii celor 5 femei au ajuns 3 litri de silicon prin intermediul celor 13 intervenţii chirurgicale.
Chantal, mama celor 5 fete, este cea care conduce şi în topul celor mai multe intervenţii chirurgicale din familie. Ea a suferit 4 operaţii la sâni, Emma, în vârstă de 30 de ani, a suferit 3 operaţii, Terri, în vârstă de 27 de ani, a suferit tot 3 intervenţii,Tara, 26 de ani, 2 operaţii, iar Ripley, în vârstă de doar 21 de ani, doar 2 operaţii, fiind şi cea mai tânără dintre surorile care şi-au făcut implanturi.
Singura neatinsă încă de bisturiu rămâne Britney, cea mai mică dintre surori. Motivul este vârsta, ea având doar 14 ani şi fiind minoră nu poate încă să îşi mărească chirurgicală sânii, însă familia o încurajează pentru momentul în care va avea 18 ani.
Chantal este foarte mândră de recordul pe care familia ei îl deţine şi spune că îi place foarte mult aspectul nenatural al sânilor şi faptul că toate fetele din familie seamănă între ele, probabil atât datorită machiajului cât şi sânilor.
Întreaga serie de operaţii a început în 1996, după ce femeia a avut de suferit din cauza multiplelor sarcini pe care le-a purtat, sânii ei chiar au avut nevoie de o intervenţie chirurgicală. Chantal mai are şi 4 băieţi pe lângă cele 5 fete.
Mă simt foarte bine acum. Arăt precum Katie Price. Noii mei sâni mi-au schimbat viaţa„, a declarat femeia citată de The Sun.