În urmă cu mai mult timp, Florin Salam a lăsat modestia la o parte şi s-a gândit să demonstreze colegilor săi cine este şeful.  Manelistul şi-a dat în petec la nunta unui  controversat om de afaceri, jignindu-şi colegii de trupă, numindu-i slugi, îsă gestul său nu a rămas fără urmări.

Potrivit Spynews.ro, în timp ce îi dedica unui nuntaș o melodie, Salam a simțit nevoia să inventeze câteva versuri prin care și-a jignit cuplit colegii din trupă. "Așa a vrut Dumnezeu, să fiu eu șeful lor/ /|Ăștia pe care îi vedeți voi eu le dau o pâine până mor/ Mi-e rușine de copiii lor, nu de ei/ Ei sunt doar niște slugi de-ale mele/ Iar tu, Dane, ești cea mai mare slugă, cea mai mare slugă a mea", au fost versurile care au provocat un scandal mosntru în lumea manelelor. Pentru că cel vizat de ultimul vers, Dan de la Giurgiu, nu a stat pe gânduri și, după ce i-a spus câteva cuvinte dure lui Florin Salam, replica acestuia făcându-l pe manelist să intre în pământ de rușine în fața nuntașilor, mulți dintre ei interlopi, a și plecat de la cântare, fără să se gândească de două ori, lăsându-l pe Salam fără cel mai important chitarist din trupă.

Manelistul a tot încercat să găsească un înlocuitor pentru fostul său coleg, însă fără niciun rezultat. De  teamă ca numele său să nu  fie uitat, Salam şi-a călcat pe inimă şi şi-a cerut scuze pentru gestul grobian. Impresionat de gest, Dan de la Giurgiu s-a arătat dispus să reia colaborarea cu vechiul său prieten şi coleg de trupă. 

Te-ar putea interesa și: