El a făcut acest lucru într-o emisiune televizată, la B1, unde a comentat situația din partid. În același context, a făcut referire și la o declarație anterioară, potrivit căreia cei 500 de semnatari ai scrisorii nu reprezintă mai nimic, raportat la numărul de 20.000 de membri.

„Am spus că sunt câteva sute de oameni, care au scris scrisoarea aceasta. Tot în aceeași declarație, am spus că sunt alte sute și mii de oameni, care preferă să fie tăcuți și care muncesc în partidul acesta dinainte. Acum nu putem să ne batem în scrisori, care strânge mai multe semnături, că nu despre asta e vorba”, a adăugat deputatul USR.

În plin scandal, izbucnit după excluderea vicepreședintelui USR Ilfov Oli Ardelean, deputatul Moșteanu toarnă gaz peste foc, inflamând și mai mult spiritele în USR.

Mai mulți membri USR s-au revoltat împotriva președintelui Dan Barna și a echipei sale, care cotrolează Biroul Național, după ce miercuri seara, într-o ședință tensionată, s-a decis excluderea lui Oli Ardelean. Aceasta a fost acuzată că ar fi prejudiciat imaginea partidului, prin postările de pa Facebook, în care a arătat că mai multe semnături, dintre cele strânse în cadrul Campaniei „Fără penali în funcții publice”, au fost falsificate.

Un număr de 500 de membri USR , între care parte sunt membri ai Biroului Național USR au semnat o scrisoare în care și-au exprimat solidaritatea cu Oli Ardelean și au semnalat derapajele din partid, cerându-i lui Dan Barna să promoveze „un climat de încredere bazat pe profesionalism, predictibilitate și asumarea răspunderii politice, nu de vendetă față de vocile critice interne”.

Scandalul Oli Ardelean este începutul unei lupte interne, în USR, dintre aripa Barna și cea a contestatarilor săi pentru a obține controlul asupra partidului.

 

 

Te-ar putea interesa și: