Evenimentul Zilei > Sport > Reacție uluitoare a Emmei Răducanu: Face foamea? Moment viral după partida de la Transylvania Open. VIDEO
Reacție uluitoare a Emmei Răducanu: Face foamea? Moment viral după partida de la Transylvania Open. VIDEO

Reacție uluitoare a Emmei Răducanu: Face foamea? Moment viral după partida de la Transylvania Open. VIDEO

V-ați întrebat vreodată cum își menține sportiva britanică cu origini românești Emma Răducanu silueta? Într-un interviu recent oferit în limba română, tânăra tenismenă a vorbit despre mâncărurile sale preferate, dar nu a făcut altceva decât să-și atragă noi laude și aprecieri din partea fanilor români. „Mămăliga e foarte bună”, s-a exprimat Emma Răducanu.

Emma Răducanu, tenismenă britanică cu origini românești, a oferit primul său interviu în limba română la finalul primei victorii din circuitul WTA dela Transylvania Open, împotriva Polonei Hercog. După meciul câștigat cu scorul 4-6, 7-5, 6-1, sportiva a dezvăluit care sunt mâncărurile sale preferate din bucătăria românească.

Victoria de la Transylvania Open

„Vreau să încerc un pic în română, iar dacă nu mai pot, schimb în engleză”, a început Emma Răducanu dialogul cu Alexandra Dulgheru. „Nu am jucat așa bine, dar am câștigat. Nu vreau să plâng, dar simt multă bucurie acum. E un turneu foarte bine organizat, îmi place mult și cred că sunt acasă aici”, s-a exprimat sportiva.

„Este foarte frumos în Transilvania. Este mai verde, mai multă natură din ce am observat faţă de Bucureşti, unde am mai fost. Îmi place enorm şi acolo, pentru că am amintiri extraordinare, acolo fiind bunica mea. Dar am remarcat diferenţa dintre Transilvania şi Bucureşti”, a mai precizat Emma Răducanu.

Emma Răducanu: „Mămăliga e foarte bună”

Dacă v-a trecut vreodată prin minte că sportiva refuză anumite feluri de mâncare, v-ați înșelat cu siguranță. Cel puțin mâncarea românească pare că o satisface pe măsură! Sportiva a vorbit despre bucătărie cel puțin la fel de mult cât despre partida pe care a câștigat-o.

Întrebată ce feluri de mâncare îi plac cel mai mult, Emma Răducanu a răspuns: „Ciorba de perișoare, dar acum am mâncat ciorbă de legume. Mai aștept un pic și voi mânca și sarmale. (…) Ţuica am auzit că este tradiţională aici. Dar, oricum, nu aş fi încercat să gust ţuică înaintea turneului”, a spus, râzând, sportiva în vârstă de 18 ani.

Mămăliga e foarte bună, la fel și papanașii,” a adăugat Emma Răducanu.

Reacția WTA la interviul oferit de tenismenă

După dezvăluirile făcute de sportiva britanică, WTA a reacționat imediat pe Twitter. „Ciorbă bună”, se arată pe pagina de socializare WTA, mesaj transmis prin intermediul unui GIF care îl surprinde pe actorul Adam Driver după ce a gustat dintr-o supă.

„Așa e bine?”, s-a mai notat pe contul WTA, în descrierea unei postări care surprinde cuvântul englezesc al mâncării. „Congratulations!”, au mai scris reprezentanții WTA.