Evenimentul Zilei > Monden > Reacţia PALIDĂ a celor doi jurnalişti de la B1TV după ce Banciu i-a DESFIINŢAT
Reacţia PALIDĂ a celor doi jurnalişti de la B1TV după ce Banciu i-a DESFIINŢAT

Reacţia PALIDĂ a celor doi jurnalişti de la B1TV după ce Banciu i-a DESFIINŢAT

Interesantă reacţia din această seară a celor doi jurnalişti Radu Buzăianu şi Răzvan Zamfir, referitor la replica lui Radu Banciu după interviul publicat în Evenimentul Zilei cu unul din realizatorii emisiunii „Buna, România!”

Interviul cu prezentatorul de la B1TV,  Radu Buzăianu, l-a înfierbântat pe Radu Banciu. Cunoscut pentru replicile sale acide, Banciu nu a ezitat să își critice colegii chiar în debutul emisiunii de joi, 1 martie. Afirmațiile lui Radu Buzăianu din cadrul interviului, care s-a declarat un fan al Evenimentului Istoric, revistă al cărei prim număr a apărut în februarie și este dedicată istoriei, pare să îl fi deranjat pe Banciu.

Detaliile le puteţi citi aici: SCANDAL LA B1 TV din cauza unui articol din Evenimentul zilei. Banciu şi-a distrus colegii. REPLICA LOR E VIRALĂ. Video

În acestă seară, dacă se aştepta o reacţie acidă pentru Radu Banciu, cei doi jurnalişti s-au limitat doar la un schimb de replici în ceea ce priveşte scandalul iscat de colegul lor, posibil invidios că a ajuns pe prima pagină a Evenimentului Zilei cu un interviu de excepţie.

Radu Buzăianu: "Banciu ar putea să vă vorbească foarte lejer despre cum câştigă el când pierde Simona Halep, l-am auzit zicând asta (…)".
Răzvan Zamfir: Nu mai bine îi comunici tu prin telefon că avem o emisiune de făcut, dacă te incomodez, uite te las (…) îi transmiţi mesajele,  pentru că eu vreau sa ascult Despacito (…). Hai să încheiem subiectul ăsta".