Evenimentul Zilei > Sport > Reacția lui Gigi Becali după decizia Curții de Apel București. Cum a fost transformat un eșec într-o victorie
Reacția lui Gigi Becali după decizia Curții de Apel București. Cum a fost transformat un eșec într-o victorie

Reacția lui Gigi Becali după decizia Curții de Apel București. Cum a fost transformat un eșec într-o victorie

Gigi Becali are un punct de vedere optimist după decizia venită de la Curtea de Apel București în problema palmaresului echipei Steaua.

Gigi Becali, finanțatorul echipei FCSB, a vorbit despre ultimul episod petrecut în războiul pe care clubul său îl duce cu CSA Steaua. Latifundiarul din Pipera consideră că a repurtat o victorie în instanță, pentru că echipa Armatei nu mai are calitate procesuală începând din anul 1998.

Reacția lui Gigi Becali după decizia luată de Curtea de Apel în problema palmaresului

„Cine cunoaşte dreptul, înţelege ce s-a întâmplat. Instanţa răspunde la ceea ce ceri. Noi nu am cerut nimic, CSA a cerut să se recunoască palmaresul până în 2003. Instanţa a zis că din 1998, ei nu mai au calitate procesuală. Ei au avut palmaresul până în 1998, iar din acel an nu-l mai au.

Instanţa nu zice că e la FCSB pentru că noi nu am cerut asta. Instanţa nu poate să răspundă la ceva ce nu ceri, noi n-am cerut. E clar că e undeva palmaresul, la Asociaţie, care l-a dat la FCSB. Păi l-au dat, nu l-au dat? Dacă instanţa le spunea lor că au palmaresul până în 2003, ei spuneau că noi suntem continuatori. Instanţa spune că din 1998, CSA nu mai poate cere nimic. Ei au închis fotbalul în 1998. Dacă cineva s-a născut acum doi ani, poate să aibă 100 de ani? Legea spune clar acum, ei nu mai pot cere palmaresul după 1998. Punct! I-a distrus! Dacă ei zic că au dreptate, să nu mai facă recurs. Noi nu mai facem, suntem mulţumiţi.

Ce au decis magistrații după cererea formulată de latifundiar

Dacă soluţia le convine, ar trebuie să nu facă recurs. Dacă tu din 1998 nu mai poţi cere palmaresul Stelei, cum să mai ceri prejudiciu din 2003 încoace? Ei din 1998 nu se mai pot lega, în fotbal, de numele Steaua”, a spus Gigi Becali, conform Digi Sport.

Curtea de Apel București a decis că palmaresul pentru care luptă FCSB și CSA Steaua, din perioada 1947-1998, aparține echipei finanțate de Armată. Magistrații de la Curtea de Apel București au decis că palmaresul din perioada 1947 – 1998 aparține clubului Armatei. Adică entității sportive care se află în acest moment în liga a 2-a. Decizia nu este una definitivă, dar are caracter executor.
Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: