Evenimentul Zilei > Actualitate > Reacția ÎNGRIJORĂTOARE a Mădălinei Ghenea după DESPĂRȚIRE: „Nu m-ai înşelat doar pe mine, ne-ai înşelat pe noi” – FOTO INCREDIBIL
Reacția ÎNGRIJORĂTOARE a Mădălinei Ghenea după DESPĂRȚIRE: „Nu m-ai înşelat doar pe mine, ne-ai înşelat pe noi” – FOTO INCREDIBIL

Reacția ÎNGRIJORĂTOARE a Mădălinei Ghenea după DESPĂRȚIRE: „Nu m-ai înşelat doar pe mine, ne-ai înşelat pe noi” – FOTO INCREDIBIL

Mădălina Ghenea a reușit să îi îngrijoreze pe fanii săi din mediu virtual după ce a publicat un mesaj care pare să se refere la zvonurile legate de despărțirea iminentă care pare că o așteaptă.

„Nu m-ai înşelat doar pe mine, ne-ai înşelat pe noi. Nu mi-ai frânt doar mie inima, ne-ai distrus viitorul”, a fost mesajul care a apărut pe pagina de Instagram a Mădălinei Ghenea.

Fanii au început imediat să se întrebe ce s-a întâmplat. „Ce s-a întâmplat?”, „Sunteţi OK?”, „Sper că nu v-aţi despărţit” sunt doar câteva dintre reacţiile celor care o iubesc necondiționat. 

Surse apropiate familiei declarau pentru Cancan.ro că tensiunile din cuplu nu sunt o noutate. „Surprinzător, după naştere, flacăra pasiunii s-a stins un pic. Au apărut mici disensiuni, dar nimic grav”. 

 Matei Stratan a negat toate zvonurile. „Mădălina nu a fost plecată nici măcar o secundă de lângă copilul nostru, când a plecat am fost împreună câteva zile ca o familie, nicidecum fără copil. De asemenea, nu am luat nici o pauză. A fost mereu alături de copilul ei aşa cum am fost şi eu”, declara pentru aceeași sursă Matei Stratan. Mădălina Ghenea şi Matei Stratan nu sunt căsătoriţi, ei având o fetiţă de şapte luni.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: