Medika TV se regăsește deja în grila operatorilor: UPC România, poziția 318, Telekom (poziția 374) AKTA, pepoziția 56 și INES. Postul cu tematică medicală se regăsește, incepând cu această lună, pe poziția 122 la distribuitorul de cablu RCS-RDS.

Grila Medika TV cuprinde documentare de nutriţie, stil de viaţă sănătos, reportaje ce privesc direct sistemul de sănătate privat dar şi cel public, precum şi filme documentare medicale preluate de la casele de producţie europene.

”Postul de televiziune difuzează și documentare BBC și Deutsche Welle”, după cum a punctat, Vlad Pufu, director Medika TV.

Postul de televiziune Medika TV difuzează emisiunea Doctorul zilei, emisiune realizată de publicația on-line doctorulzilei.ro, parte a grupului editorial Editura Evenimentul si Capital. Emisunea Doctorul zilei este difuzată în fiecare duminică, incepând cu ora 16.00, aceasta fiind produsă de echipa editorială doctorulzilei.ro

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat în sedința din luna septembrie 2018, autorizarea studioului Medika TV, la data de 1 octombrie 2019 postul și-a inceput emisia.

 

Te-ar putea interesa și: