Evenimentul Zilei > Actualitate > Răzvan și Dani, în lacrimi. Flavia și-a luat rămas bun. Adevăratele motive pentru care a părăsit emisiunea
Răzvan și Dani, în lacrimi. Flavia și-a luat rămas bun. Adevăratele motive pentru care a părăsit emisiunea

Răzvan și Dani, în lacrimi. Flavia și-a luat rămas bun. Adevăratele motive pentru care a părăsit emisiunea

Una dintre cele mai îndrăgite personaje de la Antena 1, Flavia Mihășan, a anunțat că nu va mai apărea în emisiunea lui Răzvan și Dani. Aceasta a explicat, pe rețelele de socializare, care sunt motivele pentru care nu o vom mai vedea la emisiunea care a făcut-o vedetă.

Una dintre cele mai iubite vedete de la Antena 1, Flavia Mihășan, este gravidă în aproape 28 de săptămâni. Aceasta este foarte fericită și a postat pe rețelele de socializare un colaj cu fotografii în care apare alături de colegii ei de muncă. Flavia a precizat că va lipsi din emisiunea ce a făcut-o cunoscută.

„…și uite așa au trecut 6 ani!! Uitându-mă înapoi, nu-mi imaginez lucrurile altfel! O să-mi fie tare dor de voi, dar până în toamnă, când o să sune alarma din nou la 5:30, o să mă trezesc la ora mea preferată: 11.30!! Și acum, mă duc să mă pregătesc de „bebelușeală”.”, este mesajul scris de Flavia Mihășan pe rețelele de socializare.

Vedeta este însărcinată cu actorul şi fotomodelul Marius Moldovan, mai puţin cunoscut publicului larg. Flavia Mihăşan şi Marius Moldovan s-au cunoscut la repetiţiile pentru musicalul „Mamma Mia!”, potrivit unor surse din apropierea lor. 

Aceștia formează un cuplu de ceva timp. Marius Moldovan are 27 de ani şi este actor, fotomodel şi dansator profesionist. Iubitul Flaviei a început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a continuat studiile la Cluj-Napoca.

După ce a absolvit liceul, s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „Ion Luca Caragiale". Marius Moldovan se pare că ar lucra acum la Teatrul Evreiesc de Stat, colaborează cu mai multe agenţii de modeling şi administrează o sală de box din oraşul natal, informează WOWbiz.ro.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: