Evenimentul Zilei > Sport > Răzvan Lucescu, întoarcere triumfală la PAOK. Va avea cel mai mare salariu din campionatul Greciei
Răzvan Lucescu, întoarcere triumfală la PAOK. Va avea cel mai mare salariu din campionatul Greciei

Răzvan Lucescu, întoarcere triumfală la PAOK. Va avea cel mai mare salariu din campionatul Greciei

La cinci luni de la despărțirea de Al Hilal, Răzvan Lucescu urmează să revină în antrenorat. Echipa cu care a făcut istorie îl vrea din nou la conducere.

Răzvan Lucescu s-a înțeles cu Ivan Savvidis și va reveni la PAOK Salonic. Formația îl avea pe uruguayanul Pablo Garcia ca antrenor, scrie digisport.ro.

Antrenorul român ar urma să încaseze la PAOK, cu tot cu bonusuri, 1.850.000 de euro pe an. Acest lucru îl va face cel mai bine plătit antrenor din prima ligă a Greciei.

Răzvan Lucescu a  în scris istorie pentru club, perioada august 2017 – iulie 2019, când a antrenat PAOK Salonic. Atunci areușit să câștige campionatul. primul pentru echipă după de 34 de ani. Echipa a câștigat și două Cupe ale Greciei.

Se pare că Răzvan Lucescu a fost ofertat și de AEK Atena, una dintre rivalele lui PAOK din Grecia a dezvăluit  patronul clubului. Dimitris Melissanidis a declarat că negocierile nu s-au concretizat.

PAOK Salonic, cu Pablo Garcia pe bancă, a terminat pe locul doi în Grecia, în ultimul sezon, la 26 de puncte în spatele lui Olympiakos. Echipa a reușit să câștige Cupa, a opta din istorie, după 2-1 în finala cu proaspăt câștigătoarea titlului.

  Răzvan Lucescu a plecat de la PAOK în 2019

A fost o surpriză momentul în care Răzvan Lucescua anunțat că pleacă de la PAOK, în vara lui 2019, la scurt timp de la cucerirea titlului istoric, însă și-a explicat decizia ulterior.

”Uneori patronii au dreptul să decidă cum doresc. Dar, în același timp, când antrenorul realizează că echipa se schimbă și filosofia lui nu mai e susținută, e mai bine să plece. Dacă nu face asta, va apărea frustrarea de ambele părți și tot ceea ce s-a construit se va distruge”.

„Nu am plecat de la PAOK pentru bani. Am un salariu bun acum, dar nu acesta a fost motivul. Cel mai important este să mă simt bine la echipa pe care o antrenez, chiar dacă e de nivel mai mic, ca Xanthi sau Rapid”, a declarat Răzvan Lucescu într-un interviu din gazzetta.gr.

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: