Evenimentul Zilei > Actualitate > Răzvan Lucescu, la un pas de o mare echipă din fotbalul european. Anunțul a fost făcut
Răzvan Lucescu, la un pas de o mare echipă din fotbalul european. Anunțul a fost făcut

Răzvan Lucescu, la un pas de o mare echipă din fotbalul european. Anunțul a fost făcut

Răzvan Lucescu ar fi putut ajunge la Olympiakos Pireu, dar șefii atenienilor n-au fost hotărâți și l-au ratat pe antrenorul român.

Mircea Lucescu a povestit că fiul său, Răzvan, ar fi putut ajunge la Olympiakos Pireu, cea mai importantă echipă a Greciei, alături de Panathinaikos. Negocierile au mers greu și Lucescu junior a decis să se ducă la PAOK Salonic, formație cu care a și devenit campion.

„Răzvan a avut contacte cu Olympiakos și putea să se ducă acolo. Au renunțat în ultima clipă pentru că nu au avut încredere. Nu e ușor. Noi suntem cetățeni dintr-o parte a Europei care nu prea are acces la marele fotbal. Știu și eu ce înseamnă asta, am simțit-o.

Nu a semnat cu ei și a rămas acasă. Au urmat discuțiile cu PAOK, dar toți suporterii erau împotriva lui. Când a jucat cu fosta lui echipă la Salonic, i-au dat foc mașinii. Răzvan îi tot încurca, au pierdut și un titlu din cauza lui. Acești suporteri au creat o situație în defavoarea clubului la început. Au jucat meciuri fără spectatori. El nu a cedat. A vrut să meargă mai departe și să își ia revanșa pentru titlul pierdut”, a spus Lucescu la Marius Tucă Show.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: