Răzvan Burleanu REFUZĂ să renunțe la prima de 90.000 de euro. Ce spune șeful de la „Casa Fotbalului” despre noul selecționer

Răzvan Burleanu REFUZĂ să renunțe la prima de 90.000 de euro. Ce spune șeful de la „Casa Fotbalului” despre noul selecționer

Invitat special în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune Digi 24, Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a vorbit, astăzi, despre scandalul primelor, despre cine va fi noul selecționer, dar și despre situația „falimentară” a fotbalului românesc.

Rănile nu au apucat nici până acum să se vindece după eșecul de proporții al naționalei României la Campionatul European. Capete nu au căzut nici în rândul oficialilor de la „Casa Fotbalului”, ceea ce formează un nou val de tensiuni.

Astăzi, în cadrul emisunii „În fața ta”, desfășurată la Digi 24, președintele FRF a menționat că nu va renunța la prima de 90.000 de euro, dar nici că va părăsi șefia FRF. 

„Fondul de premiere a fost aprobat de Comitetul Executiv, în cadrul ședinței din 4 iunie. Se referă strict la atingerea obictivului de calificare la turneul final. Faptul că am ajuns la Campionatul European după mulți ani de pauză reprezintă o performanță. În ceea ce privește o eventuală demisie a mea nu poate reprezenta decât un act de lașitate, în momentul de față”, a opinat Burleanu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Răzvan Burleanu a mai anunțat că noul selecționer al naționalei României va fi anunțat până la data de 10 iulie. Întrebat dacă acesta vine din Germania, Răzvan Burleanu nu a negat. „Suntem foarte aproape de a ne îndeplini ținta, și anume antrenorul nr. 1 de pe lista pe care am întocmit-o. Suntem pregătiți ca până la finalul Campionatului European să putem să anunțăm numele noului selecționer și să-l și prezentăm”, a declarat președintele FRF.

Despre criza din fotbalul românesc: „Fotbalul românesc, dincolo de această numire, are nevoie să accelereze foarte puternic toate proiectele pe care le-am început în urmă cu doi ani, în această zonă de reconstrucție. Astfel că atenția noastră s-a concentrat pe câteva modele: modelul german, modelul belgian, modelul olandez”.