Evenimentul Zilei > Sport > Răzvan Burleanu nu uită și nu iartă. Marile nume din fotbalul românesc declarate indezirabile de șeful FRF
Răzvan Burleanu nu uită și nu iartă. Marile nume din fotbalul românesc declarate indezirabile de șeful FRF

Răzvan Burleanu nu uită și nu iartă. Marile nume din fotbalul românesc declarate indezirabile de șeful FRF

Președintele FRF nu vrea să colaboreze cu niciunul dintre oamenii care i-au fost potrivnici și l-au susținut pe Ionuț Lupescu la alegerile din anul 2018.

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal (FRF), nu uită și nu iartă. Șeful de la „Casa Fotbalului” nu vrea să lucreze cu niciun om de fotbal care i-au fost potrivnici de-a lungul timpului și care le-au stat alături contracandidaților săi, Gică Popescu și Ionuț Lupescu.

Personaje din fotbalul românesc, indezirabile pentru Răzvan Burleanu

Cel mai recent caz este cel al lui Daniel Pancu. Propus de Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Comisiei Tehnice de la FRF, la cârma naționalei de tineret, „Pancone” a fost sărit din schemă de Burleanu. Care nu a uitat că antrenorul l-a susținut pe Ionuț Lupescu în anul 2018, la alegeri. Bineînțeles, Stoichiță, care a prins un post „călduț” la FRF, a negat episodul.

„Am rămas şi eu surprins când am văzut acel articol, nu este nimic adevărat. Pancu a fost pe lista cu antrenorii posibili la U21. Pancu mi-e foarte bun prieten, la fel ca Florin. Dar eu nu aleg singur, mă consult cu cei din Comisia Tehnică, nu mă las impresionat de relaţii emoţionale, ci de raţionalitate. Practic este o problemă care nu există şi trec peste ea”, a afirmat cel poreclit încă din tinerețe „Cocoșilă”.

Cele mai importante nume care l-au susținut pe Ionuț Lupescu

Sunt și alte cazuri de antrenori care din start au fost excluși din calculele celor de la FRF. Mircea Lucescu l-a sprijinit și el pe Ionuț Lupescu, fostul său elev de la Dinamo, și din acel moment nu a mai avut nicio legătură cu Federația. În anul 2017, după îndepărtarea selecționerului Christoph Daum de la națională, Răzvan Burleanu l-a vrut pe Dan Petrescu, antrenor la CFR Cluj în acea vreme. Cei doi nu au ajuns la un acord, iar „Bursucul” a ieșit din orice discuție pentru postul de selecționer, ulterior, pentru că l-a susținut și el pe Ionuț Lupescu, după cum notează gsp.ro.

Cristi Chivu, Cristi Balaj, Ioan Andone, Bogdan Stelea, Daniel Pancu, Victor Pițurcă, Basarab Panduru, Daniel Niculae, Ion Crăciunescu, Adrian Porumboiu, Florin Prunea, Florin Răducioiu, Ciprian Marica, Adrian Ilie, Răzvan Raț sunt cele mai importante nume care i-au fost alături lui Lupescu.

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: