Evenimentul Zilei > Actualitate > Răzunare SÂNGEROASĂ. Un bărbat a fost MUȘCAT de organul genital de AMANTĂ, după ce i-a spus că nu vrea o relație serioasă cu ea
Răzunare SÂNGEROASĂ. Un bărbat a fost MUȘCAT  de organul genital de AMANTĂ, după ce i-a spus că nu vrea o relație serioasă cu ea

Răzunare SÂNGEROASĂ. Un bărbat a fost MUȘCAT de organul genital de AMANTĂ, după ce i-a spus că nu vrea o relație serioasă cu ea

Un bărbat a ajuns la spital, după ce amanta sa s-a răzbunat pe el mușcându-l de organele gentitale pentru că i-ar fi spus că nu dorește nimic serios cu ea. Medicii au declarat că rana a fost destul de gravă, astfel că bărbatul a fost supus unei operații.

Tânărul de 22 de ani din Botoșani a declarat medicilor stânjenit că a fost mușcat de organele genitale de iubita lui, fără să ofere foarte multe detalii, informează libertatea.ro.

De la Unitatea de Primiri Urgențe, bărbatul a fost dus direct în sala de operație, unde a fost cusut și i s-au pus copci.

”Pacientul a ajuns în Urgenţe în garda de noapte, prezentând plăgi muşcate la nivelul penisului. Declarativ, a spus că iubita l-a muşcat. (…) Plăgile erau destul de adânci, astfel că a fost nevoie de sutură, fiind aplicate şi patru copci”, a precizat un cadru medical din UPU.

Bărbatul, care ar fi însurat și ar avea și un copil, ar fi întreținut relații sexuale ocazionale cu o tânără. Incidentul ar fi avut loc după ce acesta i-a spus amantei că nu își dorește o relație serioasă cu ea.