Evenimentul Zilei > Actualitate > Răzbunarea soției a fost CRUNTĂ: soțul infidel și amanta lăsați în pielea goală într-o parcare supraaglomerata
Răzbunarea soției a fost CRUNTĂ: soțul infidel și amanta lăsați în pielea goală într-o parcare supraaglomerata

Răzbunarea soției a fost CRUNTĂ: soțul infidel și amanta lăsați în pielea goală într-o parcare supraaglomerata

Chinezul Cheng Su și amanta, sora geamănă a soției sale, au trăit o mare umilință publică în parcarea unui centru comercial în care, cu doar câteva minute mai devreme, fuseseră cei mai fericiți amorezi din univers.

Ting Su, în vârstă de 29 de ani, bănuia că soțul său, Cheng, 30 de ani, are o relație extraconjugală. L-a urmărit o vreme și a reușit în cele din urmă să-l localizeze, cu ajutorul telefonului mobil, în parcarea unui complex comercial. L-a surprins gol pușcă, în timp ce întreținea raporturi intime cu amanta, goală-goluță și ea. Surpriza a fost cu atât mai mare pentru soție cu cât iubita soțului infidel s-a dovedit a fi chiar sora sa geamănă.

Șocați, amanții au coborât din mașină în pielea goală, moment în care femeia înșelată a realizat că soarta îi dă ocazia să le plătească cu vârf și îndesat: s-a urcat la volan, a blocat ușile și a asistat impasibilă la rugămințile lor. Zeci de persoane au imortalizat goliciunea celor doi amanți, postând apoi imaginile pe diverse siteuri de socializare. Incidentul s-a petrecut în orașul Suzhou, estul Chinei. ”A fost distractiv. Mulți oameni și-au scos imediat telefoanele și au filmat sau fotografiat. Cel mai disperat era soțul care lovea cu mâna în geamul mașinii și urla la nevastă-sa. Dar ea nu-i dădea nicio atenție”, a povestit un martor ocular. Potrivit siteului naij.com, soția infidelă ar fi introdus acțiune de divorț după acest incident. Cei doi au împreună doi copii, gemeni.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: