Evenimentul Zilei > Actualitate > Răzbunarea sângeroasă care a şocat lumea! Porcii i-au mâncat „bărbăţia”
Răzbunarea sângeroasă care a şocat lumea! Porcii i-au mâncat „bărbăţia”

Răzbunarea sângeroasă care a şocat lumea! Porcii i-au mâncat „bărbăţia”

Doi brazilieni jigniţi şi înfuriaţi din cauza unei tentative de viol a unei rude au şocat lumea cu răzbunarea sângeroasă la care s-au gândit şi care are în prim-plan porcii din gospodăria familiei.

Răzbunarea sângeroasă care a şocat lumea! Porcii i-au mâncat „bărbăţia” celui care a vrut să-şi violeze nepoata. Cum s-a ajuns la această situaţie care a şocat comunitatea din Olhos D’Agua, un oraş din regiunea regiunea Minas Gerais?

Aflată sub influenţa băuturilor alcoolice, victima a încercat să-şi violeze nepoata, dar din fericire pentru adolescenta vizată, n-a reuşit. Când prietenul fetei a aflat ce s-a întâmplat, a cedat nervos. La fel s-a întâmplat şi cu verişorul celei asupra căruia s-a năpustit victima.

Pentru a-i da o lecţie de neuitat, cei doi i-au tăiat penisul şi testiculele bărbatului în vârstă de 36 de ani, care nu s-a putut opune din cauza stării de ebrietate. Răzbunarea sângeroasă a fost înregistrată la 19 aprilie, zi în care cuţitarii au şi fost arestaţi.

De cealaltă parte, mutilatul a fost transportat la spital, dar chirurgii nu au putut face prea multe pentru el. Transportat la un spital situat la 50 de km de Olhos D’Agua, medicii i-au oprit hemoragia şi i-au salvat viaţa, dar nu şi „bărbăţia”. Chirurgii au făcut eforturi mari pentru a-i reconstrui tractul urinar și au spus că nu există nicio speranță pentru înlocuirea „bărbăţiei”.

Poliţiştii au încercat să-i recupereze organul genital, dar căutările lor n-au avut niciun rezultat, motiv pentru care au presupus că atacatorii au aruncat penisul şi testiculele porcilor. Ulterior, bărbatul ciopârţit a fost anchetat de poliţie, dar încă nu este clar dacă va fi arestat și acuzat pentru tentativa de viol.

Răzbunarea sângeroasă care a şocat lumea

„Penisul și scrotul îi fuseseră rupte, iar organele genitale externe lipseau cu desăvârșire. Tot ce am putut face a fost să oprim sângerarea, să-i facem transfuzii de sânge și să curățăm rana”, a declarat  chirurgul Felipe Lobo. Conform thesun.co.uk, bărbatul mutilat pe viaţă este tratat cu antibiotice și va putea părăsi spitalul peste cel mult patru zile.

„Minas Gerais (AFI [‘minɐz ʒeˈɾajs], numele însemnand „mine generale”) este una dintre cele 27 de unități federative ale Braziliei. Se învecinează cu Espírito Santo și Rio de Janeiro la est, Bahia la nord, Goiás și Mato Grosso do Sul la vest și São Paulo la sud. În 2007 Minas Gerais avea o populație de 19.261.816 de locuitori și suprafață de 586.528,29 km², fiind împărțit în 12 mezoregiuni, 66 de microregiuni și 853 de municipii.

Capitala statului este orașul Belo Horizonte, care reunește în regiunea metropolitană circa 5,5 milioane de locuitori și prin urmare este a treia aglomerație ca mărime din țară.

Cu cele cca 20 de milioane de locuitori Minas Gerais este al doilea stat brazilian după numărul populației, și posedă a treia economie a țării, fiind depășit numai de São Paulo și Rio de Janeiro”, se arată pe ro.wikipedia.org.