Evenimentul Zilei > Monden > Răzbunarea Anamariei Prodan e cruntă. Ce le-a spus procurorilor l-ar putea arunca pe Laurențiu Reghecampf în pușcărie
Răzbunarea Anamariei Prodan e cruntă. Ce le-a spus procurorilor l-ar putea arunca pe Laurențiu Reghecampf în pușcărie

Răzbunarea Anamariei Prodan e cruntă. Ce le-a spus procurorilor l-ar putea arunca pe Laurențiu Reghecampf în pușcărie

Antrenorul Universității Craiova, Laurențiu Reghecampf poate ajunge după gratii. Anamaria Prodan, încă soție până la pronunțarea divorțului, i-a făcut mai multe plângeri penale. Acuzațiile sunt grave.
Acum, procurorii i-au deschis dosar de cercetare penală și antrenorul riscă o pedeapsă foarte dură dacă va fi găsit vinovat.
Potrivit retetesivedete.ro, Anamaria Prodan a făcut o serie de plângeri penale pe numele soțului său și al amantei lui pentru furt de bunuri și bani, dar și pentru răspândirea pozelor intime ale impresarei în presă și în mediul online.

Cunoscuta impresară susține că una dintre gențile sale scumpe, Hermes, a fost văzută pe brațul Corinei Caciuc, actuala iubită a lui Reghe.

Procurorii au luat act de aceste sesizări și au deschis un dosar de cercetare penală pentru furt, conform articolului 288 și 231 din Codul Penal, care se pedepsesc cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă. Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc vor fi audiați acum, în preajma Sărbătorilor, conform procedurii.

Anamaria Prodan îl persiflează pe „familistul convins”

„STOP JOC. Organele abilitate ale statului urmeaza sa-si spuna cuvantul daca Anamaria Prodan si copiii ei au fost furati de “bărbatul perfect, soțul ideal, familistul convins,care fuge după femeile din lumea,  de nu ne place noua , “celebrul” LAURENTIU REGHECAMPF si cine este responsabil de violarea vietii private ale subsemnatei , ANAMARIA PRODAN , prin sustragerea si publicarea pozelor nud cu aceasta!

Cu deosebit respect , a dvs ANAMARIA PRODAN ( THE ONLY ONE)”, a transmis impresara.

Impresara este hotărâtă să îi distrugă fericirea lui Reghe

Ajunși la divorț, după ce Reghe și-a găsit fericirea în brațele Corinei Caciuc, cei doi continuă să-și spele rufele în public, ca într-o telenovelă sud-americană. Mai ales Anamaria Prodan pare că vrea să-și aducă fostul soț la disperare, înainte ca judecătorii să apuce să pronunțe hotărârea de divorț.

Laurențiu Reghecampf urmează să devină din nou tată peste doar patru luni. Actuala sa iubită este însărcinată. Vestea că ar urma să devină părinți i-a făcut să devină și mai apropiați, susțin unele surse. Reghecampf mai are doi băieți, pe Luca și Laurențiu Jr.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.