Incidentele sângeroase se țin lanț la Penitenciarul Rahova, acolo unde sunt încarcerați mai mulți interlopi periculoși ce au semănat teroarea în țară și nu numai. După scandalul de proporții petrecut în urmă cu câteva zile, când doi deținuți puși pe harță s-au „intersectat” în curtea închisorii, acum s-a petrecut un nou episod de-a dreptul șocant, conform cancan.ro

Potrivit unor surse din penitenciar, temutul interlop poreclit ”Pletosul”, din clanul Duduienilor, l-a crestat pe față și l-a lovit de mai multe ori în cap pe Adrian Cotoș, asociat în trecut cu gruparea Sportivilor și care a devenit celebru din cauza cruzimii cu care își tortura victimele. Cotoș este cunoscut în anumite cercuri mai ales pentru modul în care își electrocuta victimele.

Temutul interlop care își electrocuta victimele, Adrian Cotoș, este coleg de celulă cu renumitul Mararu de la Piatra Neamț, bărbatul care, în urmă cu câțiva ani, a comandat asasinatul din Vitan, comis de Vitalie Proca.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Anaser Duduianu, cel căruia Florin Salam îi cânta de zor la unul dintre celebrele hanuri de manele, a fost în centrul unui mega-scandal, tot în Penitenciarul din Rahova.

Potrivit unei surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor, Anaser a avut un conflict spontan cu un alt deținut. El ar fi încercat să-l taie pe față pe colegul de suferință, dar acesta s-a apărat, iar lama cuțitului i s-a înfipt în braț. Anaser Duduianu și ceilalți membrii ai grupării închiși la Rahova au fost făcuți pachet și trimiși la izolare. Anaser Duduianu este acum cercetat de conducerea Penitenciarului Rahova. De asemenea, s-a declanșat o anchetă și la nivel administrativ. Asta pentru că cei doi bărbați nu ar fi trebuit să se întâlnească în curtea închisorii, deoarece au regimuri de executare a detenției diferite. Victima are regim închis, în timp ce Anaser, semideschis.

 

 

Te-ar putea interesa și: