Bianca Drăgușanu a lansat un atac deseobit de dur la adresa fostei iubite a fostului său soț Victor Slav, considerat unul dintre bărbații cu cel mai mare sex appeal de la noi. Deși lipsește o miză clară, având în vedere că amândouă au acum alți parteneri de viață, ba au devenit și mame ]ntre timp, temperamentala Bianca a desființat-o public pe Anda Adam în cadrul unei emisiuni TV.

Starleta fost invitată la emisiunea lui Măruță, de la Pro TV, unde a fost supusă unui joc tipic adevăr și provocare. Iubita lui Alex Bodi a trebuit să răspundă unor întrebări destul de piperate. Și, dacă la unele a fost destul de rezervată, la altele a fost foarte explicită. Întrebată de moderatorul emisiunii ce crede despre marea sa fostă rivală Anda Adam, Bianca Drăgușanu a răspuns cu sinceritate că o vede drept un ponei în comparație cu ea.

Războiul centimetrilor 

”Este bărbătoasă, masivă, ponei în comparație cu mine, 1.80, și sexy mandarica. Adică este sexoasă și mică”, a spus Bianca Drăgușanu în cadrul unei emisiuni TV, cu referire la diferența de înălțime dintre ele două, informează cancan.

Anda și Victor au fost împreună 6 ani și păreau cuplul perfect, doar un mic pas de a-și oficializa realația. Din păcate, totul s-a năruit pentru ei, iar Victor s-a aruncat în brațele Biancăi la scurt timp.

Nici relația lui cu Bianca nu i-a adus liniștea prezentatorului. Cei doi au avut parte de momente tensionate și trădări. Celebrul moment în care Bianca a fost surprinsă de paparazzi, imediat după nuntă, într-o escapadă la Paris, cu fostul ei iubit, fotbalistul Adrian Cristea, a dus la divorț. Dar cei doi s-au împăcat și au decis să facă și un copil împreună, însă, nici acest lucru nu le-a menținut relația. Pe de altă parte, nici Bianca nu are parte de liniște, căci tumultuoasa ei relație cu Alex Bodi este din nou într-un impas.